روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
گزارشی از اقدامات گروه سلامت محیط فیروزکوه در مناطق سیل زده - مرداد ماه 1401
با توجه به وقوع سیل در روستاهای مزداران و آتشان در منطقه زریندشت در تاریخ 06/05/1401 و همچنین روستاهای جلیزجند، نام آور و شهر فیروزکوه در تاریخ 19 مرداد ماه، کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت درمان فیروزکوه در اولین فرصت با اعزام تیم واکنش سریع و ارزیابی وضعیت این مناطق پس از اعلام حادثه، بلافاصله کشیک آزمایشگاه آب برای انجام آزمایشات مربوطه در ساعات اداری، غیر اداری و ایام تعطیل را برقرار و با هماهنگی مدیریت شرکت آب و فاضلاب و شوراهای مناطق سیل زده، برای تامین آب در روستاهایی که دچار قطعی آب شده یا کدورت آب آن ها خارج از محدوده استاندارد بوده است ، تانکر آب مستقر شد.
با توجه به وقوع سیل در روستاهای مزداران و آتشان در منطقه زریندشت در تاریخ 06/05/1401 و همچنین روستاهای جلیزجند، نام آور و شهر فیروزکوه در تاریخ 19 مرداد ماه، کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت درمان فیروزکوه در اولین فرصت با اعزام تیم واکنش سریع و ارزیابی وضعیت این مناطق پس از اعلام حادثه، بلافاصله کشیک آزمایشگاه آب برای انجام آزمایشات مربوطه در ساعات اداری، غیر اداری و ایام تعطیل را برقرار و با هماهنگی مدیریت شرکت آب و فاضلاب و شوراهای مناطق سیل زده، برای تامین آب در روستاهایی که دچار قطعی آب شده یا کدورت آب آن ها خارج از محدوده استاندارد بوده است ، تانکر آب مستقر شد.
به منظور حفظ سلامت شهروندان نظارت بر آب و فاضلاب تمامی مناطق سیل زده توسط کارشناسان سلامت محیط فیروزکوه و بهورزان منطقه تشدید یافته است که این نظارت ها شامل افزایش کلرسنجی، کدورت سنجی و نمونهبرداری میکروبی در کلیه مناطق سیل زده و کلرسنجی و نمونه برداری از تانکرهای آب مستقر شده بوده است و تا عادی شدن شرایط ادامه داشت. همچنین با انجام بازدیدهای میدانی هرگونه اختلال در شبکه منابع و مخازن و ایستگاه های برداشت را رصد نمودند.
از آنجا که پس از سیل روستاهای دچار بحران دچار قطعی برق ، آب و گاز شده بودند غذاهای آماده به صورت کنسرو توسط هلال احمر توزیع شد که نظارت بر توزیع مواد غذایی از دیگر فعالیتهای کارشناسان سلامت محیط فیروزکوه منطقه بوده است . این کارشناسان ضمن نظارت بر توزیع، نکات ضروری در خصوص استفاده ازمواد غذایی کنسروی را به ساکنان منطقه آموزش دادند. همچنین در روزهای بعد که مواد غذایی از شهر فیروزکوه و روستاهای اطراف به صورت گرم تهیه و در منطقه آسیب دیده توزیع می گردد، نظارت های بهداشتی بر مکان تهیه غذا ، حمل و نقل و توزیع آن انجام میشود و کارشناسان بهداشت محیط از مواد غذایی توزیع شده نمونه برداری انجام میدهند.
کارشناسان سلامت محیط فیروزکوه تا بازگشت شرایط عادی زندگی و برقراری دسترسیها در روستاهای آسیب دیده حضور فعال خواهند داشت و خدمات بهداشتی را ارایه میکنند.
_687210.jpg)
_687211.jpg)
_687212.jpg)
_687213.jpg)
_687214.jpg)
_687215.jpg)
_687217.jpg)
_687218.jpg)
_687219.jpg)
_687225.jpg)
_687226.jpg)
_687227.jpg)
_687234.jpg)
_687233.jpg)
_687235.jpg)
_687237.jpg)
_687238.jpg)
_687239.jpg)
_687241.jpg)
_687242.jpg)
_687243.jpg)
_687246.jpg)
_687248.jpg)
_687250.jpg)
_687251.jpg)
_687252.jpg)
نظر