روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
پلمپ 3 واحد نانوایی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در راستای اجرای گام دوم مقابله با بیماری کووید-19
در راستای اجرای گام دوم مقابله با بیماری کرونا و لزوم اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی و الزامات سلامت محیط و کار در محل های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی کارشناسان بهداشت محیط پس از آموزش کامل به متصدیان صنوف با توجه به عدم رعایت پروتکل های مربوطه از قبیل استفاده از لوازم حفاظت فردی، شستشوی صحیح دستها جهت پیشگیری از بیماری کرونا و مدیریت صحیح پسماندهای تولیدی، پذیرش بیش از ظرفیت مشتری و عدم رعایت فاصله گذاری، گندزدایی صحیح ابزار و تجهیزات و سطوح و .... با صدور اخطاریه بهداشتی سه واحد صنفی نانوایی را پلمپ نمودند.
در راستای اجرای گام دوم مقابله با بیماری کرونا و لزوم اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی و الزامات سلامت محیط و کار در محل های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی کارشناسان بهداشت محیط پس از آموزش کامل به متصدیان صنوف با توجه به عدم رعایت پروتکل های مربوطه از قبیل استفاده از لوازم حفاظت فردی، شستشوی صحیح دستها جهت پیشگیری از بیماری کرونا و مدیریت صحیح پسماندهای تولیدی، پذیرش بیش از ظرفیت مشتری و عدم رعایت فاصله گذاری، گندزدایی صحیح ابزار و تجهیزات و سطوح و .... با صدور اخطاریه بهداشتی سه واحد صنفی نانوایی را پلمپ نمودند.