روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
تشدید نظارت های بهداشتی از اماکن فروش ظروف یکبار مصرف در قالب گشت مشترک
در تاریخ 20/07/1401 طی گشت مشترکی با حضور کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه و نمایندگان ادارات تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت و اتا قاصناف از فروشگاههای عرضه ظروف یکبار مصرف بازدید بعمل آمد . امروزه با توجه به استفاده میزان قابل توجهی از ظروف یکبار مصرف توسط جامعه، به منظور حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه و محیط زیست بازرسی از عمده فروشی ها و خرده فروشی های ظروف یکبار مصرف جهت جلوگیری از فروش ظروف و لیوان های یکبار مصرف فاقد پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو و غیر مجاز صورت گرفت. استفاده از هر گونه ظروف و لیوان های یکبار مصرف پلی استایرنی (پلاستیکی نازک و شفاف) برای غذا و نوشیدنی گرم مناسب نبوده و این ظروف برای غذای پخته نشده از جمله میوه و سبزیجات و نوشیدنی سرد و خنک مناسب می باشند. ظروف و لیوان های پلی پروپیلن و پلیمرهای گیاهی با اولویت ظروف یکبارمصرف گیاهی برای نگهداری و توزیع غذا و نوشیدنی گرم و ظروف آلومینیومی مناسب می باشند. ظروف یکبار مصرف گیاهی با توجه به اینکه حداقل ٧٠ درصد دارای پلیمر بر پایه نشاسته داشته علاوه بر اینکه از سلامت بهتری برخوردار می باشد خطر زیست محیطی آن حداقل بوده و نسبت به سایر ظروف یکبار مصرف از نظر زیست محیطی مناسب تر می باشد
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
تهیه و توزیع تخم مرغ به مناسبت روز جهانی تخم مرغ در شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
در روز یکشنبه مورخ 17/7/1401 به مناسبت روز جهانی تخم مرغ جهت کلیه پرسنل شبکه بهداشت و درمان تخم مرغ تهیه و توزیع شد .
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری جلسه آموزشی تغذیه در مرکز ارجمند
در روز دوشنبه مورخ 18/7/1401 جلسه آموزشی تغذیه در مرکز ارجمند توسط کارشناس تغذیه مرکز هفت تیر برگزار شد که در این جلسه آموزش های مربوط به تغذیه سالم به مراجعه کنندگان مرکز ارائه شد .
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
گزارش تصویری اقدامات مرکز حصاربن به مناسبت روز جهانی تخم مرغ
در روز یکشنبه مورخ 17/7/1401 جلسه آموزشی تغذیه در یکی از مدارس روستای حصاربن توسط بهورزان به مناسبت روز جهانی تخم مرغ ارائه و برنامه صبحانه سالم با تخم مرغ اجرا شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی تخم مرغ جهت رابطین
در روز یکشنبه مورخ 17/7/1401 جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی تخم مرغ توسط کارشناس تغذیه مرکز هفت تیر جهت رابطین سلامت برگزار شد . در این جلسه در خصوص فواید تخم مرغ و خصوصیات آن آموزش هایی ارائه و در پایان به سوالات رابطین پاسخ داده شد .
روابط عمومی بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری جلسه آموزشی تغذیه در مرکز لزور
در روزسه شنبه مورخ 12/7/1401 جلسه آموزشی تغذیه در مرکز لزور توسط کارشناس تغذیه مرکز هفت تیر برگزار شد که در این جلسه آموزش های مربوط به تغذیه سالم به مراجعه کنندگان مرکز ارائه شد .
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری جلسه هماهنگی در خصوص چک لیست های وزارتی در مرکز ارجمند
در روز دوشنبه مورخ 18/7/1401 جلسه هماهنگی در خصوص آیتم های چک لیست وزارتی توسط کارشناس تغذیه مرکز هفت تیر جهت مراقبین سلامت، بهورز، ماما و پزشک مرکز برگزار شد و آموزش های لازم در خصوص نحوه استخراج شاخص ها و سوالات آگاهی سنجی چک لیست ارائه شد .
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری جلسه آموزشی تغذیه در مدارس به مناسبت روز جهانی تخم مرغ
در روز شنبه مورخ 16/7/1401 جلسه آموزشی در مدارس گل های بهشت ، امام علی و دهخدا برگزار شد و کارشناس تغذیه مرکز هفت تیر در خصوص فواید مصرف تخم مرغ آموزش هایی را به دانش آموزان ارائه داد .
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری جلسه هماهنگی به مناسب هفته بلایا
در روزدوشنبه مورخ 18/7/1401 جلسه هماهنگی به مناسب هفته بلایا با حضور معاون محترم بهداشتی و کلیه ی کارشناس مسئولان واحد ها برگزار شد . در این جلسه در خصوص روز شمار این هفته و کارکرد های تخصصی هر واحد بحث و بررسی به عمل آمد و در پایان مصوباتی به تصویب رسید .
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
روز جهانی و هفته ملی کودک گرامی باد
حال خوش کودکی ، رنگ خوش زندگی