تشدید نظارت‌های بهداشتی در رستوران‌ها و غذاخوری‌های فیروزکوه

روز جمعه ۳۰ آبان‌ماه، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه به همراه نماینده اداره صمت نظارت‌های خود را بر رستوران‌ها و غذاخوری‌های سطح شهر و واحدهای بین‌راهی تشدید کردند.
در این بازدیدها، کارشناسان با استفاده از تجهیزات پرتابل سنجش کیفیت مواد غذایی، فرآورده‌های غذایی ارائه‌شده به شهروندان و مسافران را مورد بررسی قرار دادند و حدود ۲۰ لیتر روغن غیرقابل مصرف و ۷۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ‌ مصرف گذشته شناسایی و معدوم‌سازی شد.
این اقدامات با هدف ارتقای سلامت عمومی، پیشگیری از تخلفات بهداشتی و افزایش ایمنی غذایی برای شهروندان و مسافران انجام شده است و به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

کلید واژه
{author_name}
عکس نویسنده :

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن