تشدید نظارت های بهداشتی در قالب گشت مشترک از نانوایی های سطح شهر در ساعات اولیه پخت نان در نوبت صبح

طی برنامه ریزی های صورت گرفته در تاریخ ۲۲/۰۸/۱۴۰۳ گشت مشترکی با حضور کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و نمایندگان ادارات جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و اداره صمت، در ساعات اولیه شروع پخت نان نوبت صبح و با هدف تشدید نظارت بر کیفیت بهداشتی نان، عدم استفاده از جوش شیرین و دیگر افزودنی های غیر مجاز و همچنین وزن چانه از نانوایی های سطح شهر برگزار گردید. پیرو مصوبات کارگروه آرد و نان شهرستان فیروزکوه و دستور فرماندار محترم مبنی بر بررسی کیفیت نان طی این گشت کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه با استفاده از تجهیزات پرتابل مواد غذایی از طریق سنجش شوری و مصرف جوش شیرین کیفیت نان های تولیدی را از نظر سلامت مورد بررسی قرار دادند.

کلید واژه
{author_name}
عکس نویسنده :

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن