روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فیروزکوه در سال 1400
دومین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذائی شهرستان در سال 1400 به ریاست آقای مهری فرماندار محترم شهرستان فیروزکوه، دکتر حسینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان و روسای ادارات ذی ربط در روز دوشنبه مورخ 11/05/1400درسالن اجتماعات شهدای دولت فرمانداری برگزارگردید.
دومین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذائی شهرستان در سال 1400 به ریاست آقای مهری فرماندار محترم شهرستان فیروزکوه، دکتر حسینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان و روسای ادارات ذی ربط در روز دوشنبه مورخ 11/05/1400درسالن اجتماعات شهدای دولت فرمانداری برگزارگردید.
در این جلسه ابتدا دکتر حسینی سرپرست شبکه بهداشت درمان ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه و تبریک اعیاد گذشته قربان و غدیر در خصوص وضعیت شیوع بیماری کووید-19 در منطقه و لزوم برنامه ریزی و همکاری ادارات در این برهه از زمان در پیشگیری و کنترل شیوع بیماری توضیحاتی ارائه دادند.
در ادامه دکتر حسینی در خصوص کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت موضوع بند ج ماده 7 قانون احکام دایمی برنامه های توسعه در سال 1400 فرمودند برخی مواد غذایی مندرج در فهرست کالاهای آسیب رسان مانند روغن های نیمه جامد، انواع نوشیدنی های با محتوای آبمیوه 25 درصد و کمتر، انواع سس سالاد و مایونز، چیپس، دخانیات ، فرآورده های کاکائویی، تافی و آبنبات به دلیل کالری بالا( داشتن شکر و روغن افزوده، چربی اشباع و ترانس) یا نمک و همچنین مواد نگهدارنده که به عنوان عوامل بیماری های غیر واگیر محسوب شده و مصرف آنها می تواند در دراز مدت موجب اضافه وزن، چاقی، فشار خون، دیابت و سایر بیماری های غیر واگیر گردد و به منظور صیانت از سلامت جامعه متولیان امر ضمن آموزش و اطلاع رسانی، از سرو مواد غذایی فوق در مراکز غذا خوری ، بوفه کارکنان، دانشجویان و مراکز آموزش شبانه روزی خودداری نمایند
در پایان رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی ضمن جمع بندی مطالب و قدر دانی از زحمات مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه در مقابله با بیماری همه گیری کووید-19 در خصوص لزوم همکاری موثر کلیه ادرات شهرستان با شبکه بهداشت درکنترل شیوع این بیماری و اجرای پروتکل های بهداشتی تاکید نمودند.
در این جلسه موضوعات ساماندهی سگهای بلاصاحب و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام، و برنامه ریزی مناسب جهت اجرای مراسم های ماه محرم طبق دستورالعمل مربوطه مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.