• تاریخ انتشار : 1401/07/07 - 10:02
  • بازدید : 74
  • تعداد بازدید : 74
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

Use Heart for Every Heart

هر سال بیست‌ونهم سپتامبر به‌عنوان روز جهانی قلب در نظر گرفته می‌شود،درروزبرگزاری مراسم روز جهانی قلب، مباحث مهم و تأثیرگذاری در زمینه سلامت قلب و عروق برای افراد بیان می‌شود.

هر سال بیست‌ونهم سپتامبر به‌عنوان روز جهانی قلب در نظر گرفته می‌شود،درروزبرگزاری مراسم روز جهانی قلب، مباحث مهم و تأثیرگذاری در زمینه سلامت قلب و عروق برای افراد بیان می‌شود.

روز جهانی قلب به عنوان یک ابتکار جهانی در سال ۲۰۰۰مطرح شد تا آگاهی عمومی نسبت به تهدید بیماری‌های قلبی و اهمیت شیوه زندگی را افزایش دهد. این روز به صورت سالیانه توسط اعضای اتحادیه جهانی قلب در بیش از ۱۰۰کشور و با همکاری بیش از ۲۰۰عضو از سازمان‌ها، انجمن‌های علمی، بنیادها و جمعیت‌های بیماران و انجمن‌های قلب و عروق برگزار می‌شود. سازمان جهانی بهداشت (WHO) نیز به صورت فعال از روز جهانی قلب حمایت می‌کند، این سازمان اعتقاد دارد که سلامت قلب برای هر فرد یک حق بشری اساسی و یکی از ارکان دسترسی به عدالت در سلامت جهانی است.

در سال جاری هفتم مهرماه، به عنوان روز جهانی قلب در نظر گرفته شده و شعار آنUse Heart for Every Heart" به معنی«اتحاد قلب‌ها برای سلامتی قلب‌ها» است که در کشور ما شعار روز جهانی قلبـ«سلامت قلب،سلامت جامعه» در نظر گرفته شده است وپیام اصلی(بااقدام برای­سلامت قلب به سلامت جامعه کمک کنیم)می­یاشد.هدف این روزاین است که بااقدام برای سلامت قلب به انسانیت،سلامت جامعه وطبیعت کمک کنیم. طبق گزارشهای سازمان جهانی بهداشت (WHO) درحال حاضربیماری­­قلبی­عروقی­اولین علت مرگ دردنیاوهمچنین درکشوراست. سالیانه ،تقریباً 18.5میلیون نفر در سراسر دنیا به دلیل ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی جان خود را از دست می‌دهندکه31%کل مرگ های­جهانی.نیمی ازمرگ های­ناشی­ازبیماریهای­غیرواگیراست.اکثریت این مرگ هاناشی ازبیماری­های­کرونرقلب است کهبه شکل حمله های­قلبی­وسکته مغزی­تظاهرمی­کنند

عوامل خطراصلی بیماری قلبی­عروقی­وسکته مغزی­شامل مصرف دخانیات والکل، رژیم غذایی ناسالم ،نداشتن فعالیت بدنی وکم تحرکی­هستندکه به نوبه خوددرافرادبه شکل فشارخون بالا،قندخون بالا،کلسترول خون بالا،اضافه وزن ،چاقی­وخطرات تخریب کننده سلامت قلب تظاهرمی­کنند. بنابراین توصیه شده است که افراد از سبک زندگی سالم پیروی کنند، به میزان کافی ورزش کنند و وزن خود را در محدوده طبیعی حفظ کنند تا عملکرد قلب بهبود پیدا کند.

 

عوامل خطرزای اصلی در بیماری های قلبی

  • ا ستعمال دخانیات
  •  فشار خون بالا
  •  میزان کم کلسترول خوب یا HDLو میزان بالای کلسترول نامرغوب یاLDL
  •  سابقه خانوادگی بیماری‌های قلبی زودرس

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 121140
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن