روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
یک واحد دیزی سرا به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی پلمپ شد.
یک واحد دیزی سرا به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی پلمپ شد.
مورخ 25/5/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک واحد دیزی سرا بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی به وسیله متصدی ، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر توسط متصدی مربوطه توسط مهندسین بهداشت محیط پلمپ گردید .
طبق دستورالعمل فوق بعد از بازدید کارشناسان بهداشت محیط از امکنه ای و مشاهده نواقص بهداشتی اخطاریه بحرانی و غیربحرانی صادر می گردد که بعد از گذشت زمان مقرر که برای اخطارهای بحرانی 48 ساعت و اخطارهای غیر بحرانی 15 تا 60 روز متغیر می باشد امکنه مورد نظر پلمپ می گردد و بعد از فک پلمپ متصدی فقط در صورت رفع نواقص بهداشتی مجاز به شروع فعالیت می باشد.