• تاریخ انتشار : 1396/05/29 - 08:30
  • بازدید : 301
  • تعداد بازدید : 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

یک واحد دیزی سرا به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی پلمپ شد.

یک واحد دیزی سرا به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی پلمپ شد.

 

 

 

مورخ 25/5/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک واحد دیزی سرا بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی به وسیله متصدی ، به دلیل  عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر توسط متصدی مربوطه توسط مهندسین بهداشت محیط  پلمپ گردید .

طبق دستورالعمل فوق بعد از بازدید کارشناسان بهداشت محیط از امکنه ای و مشاهده نواقص بهداشتی اخطاریه بحرانی و غیربحرانی صادر می گردد که بعد از گذشت زمان مقرر که برای اخطارهای بحرانی 48 ساعت و اخطارهای غیر بحرانی 15 تا 60 روز متغیر می باشد امکنه مورد نظر پلمپ می گردد و بعد از فک پلمپ متصدی فقط در صورت رفع نواقص بهداشتی مجاز به شروع فعالیت  می باشد.

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 50286
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن