گشت مشترک بازرسی از طباخی ها و نانوایی ها برگزار شد.
در ساعات ابتدایی صبح روز سهشنبه ۲۸ مرداد ماه گشت مشترکی با حضور کارشناسان بهداشت محیط و نمایندگان ادارات صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و جهاد کشاورزی برگزار شد.هدف از این بازرسیها، نظارت بر رعایت اصول بهداشتی، بررسی کیفیت محصولات و پیشگیری از تخلفات احتمالی در واحدهای صنفی بود.
گشتهای مشترک به منظور ارتقاء سلامت عمومی و تضمین ارائه خدمات بهداشتی مطلوب در واحدهای صنفی بهصورت مستمر انجام میشود
نظر