گشت مشترک بازرسی از طباخی ها و نانوایی ها برگزار شد.

در ساعات ابتدایی صبح روز سه‌شنبه ۲۸ مرداد ماه گشت مشترکی  با حضور کارشناسان بهداشت محیط و نمایندگان ادارات صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف  و جهاد کشاورزی برگزار شد.هدف از این بازرسی‌ها، نظارت بر رعایت اصول بهداشتی، بررسی کیفیت محصولات و پیشگیری از تخلفات احتمالی در واحدهای صنفی بود.

گشت‌های مشترک به منظور ارتقاء سلامت عمومی و تضمین ارائه خدمات بهداشتی مطلوب در واحدهای صنفی به‌صورت مستمر انجام می‌شود

کلید واژه
{author_name}
عکس نویسنده :

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن