• تاریخ انتشار : 1401/06/05 - 09:31
  • بازدید : 67
  • تعداد بازدید : 67
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

گزارشی از اقدامات گروه سلامت محیط فیروزکوه در مناطق سیل زده - مرداد ماه 1401

با توجه به وقوع سیل در روستاهای مزداران و آتشان در منطقه زریندشت در تاریخ 06/05/1401 و همچنین روستاهای جلیزجند، نام آور و شهر فیروزکوه در تاریخ 19 مرداد ماه، کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت درمان فیروزکوه در اولین فرصت با اعزام تیم واکنش سریع و ارزیابی وضعیت این مناطق پس از اعلام حادثه، بلافاصله کشیک آزمایشگاه آب برای انجام آزمایشات مربوطه در ساعات اداری، غیر اداری و ایام تعطیل را برقرار و با هماهنگی مدیریت شرکت آب و فاضلاب و شوراهای مناطق سیل زده، برای تامین آب در روستاهایی که دچار قطعی آب شده یا کدورت آب آن ها خارج از محدوده استاندارد بوده است ، تانکر آب مستقر شد.

با توجه به وقوع سیل در روستاهای مزداران و آتشان در منطقه زریندشت در تاریخ 06/05/1401 و همچنین روستاهای جلیزجند، نام آور و شهر فیروزکوه در تاریخ 19 مرداد ماه، کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت درمان فیروزکوه در اولین فرصت با  اعزام تیم واکنش سریع و ارزیابی وضعیت این مناطق  پس از اعلام حادثه،  بلافاصله  کشیک آزمایشگاه آب برای  انجام آزمایشات مربوطه در ساعات اداری، غیر اداری و ایام تعطیل را برقرار و با  هماهنگی مدیریت شرکت آب و فاضلاب و شوراهای مناطق سیل زده،  برای تامین آب در روستاهایی که دچار قطعی  آب شده  یا کدورت آب آن ها خارج از محدوده استاندارد بوده است ، تانکر آب مستقر شد.  

به منظور حفظ سلامت شهروندان نظارت بر آب و فاضلاب تمامی مناطق سیل زده  توسط کارشناسان سلامت محیط فیروزکوه  و بهورزان منطقه تشدید یافته است که این نظارت‌ ها شامل افزایش کلرسنجی، کدورت سنجی و نمونه‌برداری میکروبی در کلیه مناطق سیل زده و کلرسنجی و نمونه برداری از تانکرهای آب مستقر شده بوده است و تا عادی شدن شرایط ادامه داشت. همچنین با انجام بازدیدهای میدانی  هرگونه اختلال در شبکه منابع و مخازن و ایستگاه های برداشت را رصد نمودند.

از آنجا که پس از سیل روستاهای دچار بحران دچار قطعی برق ، آب و گاز شده بودند غذاهای آماده  به صورت کنسرو توسط هلال احمر توزیع شد که نظارت  بر توزیع مواد غذایی  از دیگر فعالیت‌های کارشناسان سلامت محیط فیروزکوه منطقه بوده است  . این کارشناسان ضمن نظارت بر توزیع، نکات ضروری در خصوص استفاده ازمواد غذایی کنسروی را به ساکنان منطقه آموزش دادند.  همچنین در روزهای بعد که مواد غذایی از شهر فیروزکوه و روستاهای اطراف  به صورت گرم تهیه و در منطقه  آسیب دیده توزیع می گردد، نظارت های بهداشتی بر  مکان تهیه غذا ، حمل و نقل و توزیع آن انجام می‌شود و کارشناسان بهداشت محیط  از مواد غذایی توزیع شده نمونه برداری انجام می‌دهند.

کارشناسان سلامت محیط فیروزکوه تا بازگشت شرایط عادی زندگی و برقراری دسترسی‌ها در روستاهای آسیب دیده حضور فعال خواهند داشت و خدمات بهداشتی را ارایه می‌کنند.

 

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 119960
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن