روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
پلمپ یک واحد رستوران
مورخ 07/08/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک واحد رستوران بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی به وسیله متصدی ، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر توسط مهندسین بهداشت محیط پلمپ گردید.

مورخ 07/08/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک واحد رستوران بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی به وسیله متصدی ، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر توسط مهندسین بهداشت محیط پلمپ گردید.
طبق دستورالعمل فوق بعد از بازدید کارشناسان بهداشت محیط از امکنه و مشاهده نواقص بهداشتی اخطاریه بحرانی و غیربحرانی صادر می گردد که بعد از گذشت زمان مقرر از اخطارهای غیر بحرانی که 15 تا 60 روز و برای اخطارهای بحرانی 48 ساعت متغیر می باشد امکنه مورد نظر پلمپ می گردد .