• تاریخ انتشار : 1396/08/09 - 14:34
  • بازدید : 389
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

پلمپ یک واحد رستوران

مورخ 07/08/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک واحد رستوران بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی به وسیله متصدی ، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر توسط مهندسین بهداشت محیط پلمپ گردید.

 

 

 

مورخ 07/08/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک واحد رستوران  بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی به وسیله متصدی ، به دلیل  عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر توسط مهندسین بهداشت محیط پلمپ گردید.
طبق دستورالعمل فوق بعد از بازدید کارشناسان بهداشت محیط از امکنه و مشاهده نواقص بهداشتی اخطاریه بحرانی و غیربحرانی صادر می گردد که بعد از گذشت زمان مقرر از اخطارهای غیر بحرانی که  15 تا 60 روز و برای اخطارهای بحرانی 48 ساعت متغیر می باشد امکنه مورد نظر پلمپ می گردد .

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,درمانی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 53571
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن