روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
پلمپ سه واحد از اماکن و مراکز تهیه، توزیع و عرضه موادغذایی
مورخ 24/08/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک واحد سوپرمارکت، یک واحد سوپر لبنیات و یک واحد مرکز عرضه گوشت بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی به وسیله متصدی ، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر توسط مهندسین بهداشت محیط وبا همکاری نیروی انتظامی پلمپ گردید.

مورخ 24/08/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک واحد سوپرمارکت، یک واحد سوپر لبنیات و یک واحد مرکز عرضه گوشت بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی به وسیله متصدی ، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر توسط مهندسین بهداشت محیط وبا همکاری نیروی انتظامی پلمپ گردید.
طبق دستورالعمل فوق بعد از بازدید کارشناسان بهداشت محیط از امکنه و مشاهده نواقص بهداشتی اخطاریه بحرانی و غیربحرانی صادر می گردد که بعد از گذشت زمان مقرر از اخطارهای غیر بحرانی که 15 تا 60 روز و برای اخطارهای بحرانی 48 ساعت متغیر می باشد امکنه مورد نظر پلمپ می گردد .