• تاریخ انتشار : 1394/05/01 - 09:38
  • بازدید : 360
  • تعداد بازدید : 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

نظارت بر فعالیت‌های بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در ماه رمضان

واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه با آغاز ماه مبارک رمضان، نظارت بر فعالیت‌های بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و عرضه موادغذایی درساعات غیراداری بالاخص ساعات قبل و بعد از افطار در قالب طرح تشدید را انجام داد

طی فعالیت کارشناسان بهداشت محیط تعداد 372 امکنه مواد غذایی  و کلیه مساجد شهرستان بازدید گردید ، کلیه مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه بازدید شده ،  10 مورد نمونه برداری مود غذایی انجام گرفت .

همچنین طی بازدیدهای انجام شده 94 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع آوری گردد . یک مورد مرکز تهیه وتوزیع مواد غذایی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل گردید .

  • گروه خبری : بهداشتی
  • کد خبر : 22045
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن