واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
نظارت بر فعالیتهای بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در ماه رمضان
واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه با آغاز ماه مبارک رمضان، نظارت بر فعالیتهای بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و عرضه موادغذایی درساعات غیراداری بالاخص ساعات قبل و بعد از افطار در قالب طرح تشدید را انجام داد

طی فعالیت کارشناسان بهداشت محیط تعداد 372 امکنه مواد غذایی و کلیه مساجد شهرستان بازدید گردید ، کلیه مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه بازدید شده ، 10 مورد نمونه برداری مود غذایی انجام گرفت .
همچنین طی بازدیدهای انجام شده 94 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع آوری گردد . یک مورد مرکز تهیه وتوزیع مواد غذایی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل گردید .