روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
دو واحد صنفي به دليل عدم رفع نواقص بهداشتي در موعد مقرر پلمپ شدند.
مورخ 04/04/97 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مهندسین بهداشت محیط یک باب نانوایی و یک باب کبابی را بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی ، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر پلمپ نمودند .
مورخ 04/04/97 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مهندسین بهداشت محیط یک باب نانوایی و یک باب کبابی را بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی ، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر پلمپ نمودند .
طبق دستورالعمل فوق اماکنی که اخطاریه های بحرانی و غیر بحرانی دریافت نموده و نواقص بهداشتی خود را رفع ننموده اند یک اخطاریه 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی دریافت مینمایند ، طی این 48 ساعت همچنان فرصت خواهند یافت نواقص بهداشتی خود را رفع کنند در غیر اینصورت واحد مربوطه پلمپ میگردد و بعد از پلمپ ، پرونده تخلفات بهداشتی امکنه جهت اعمال قانون به مراجع قضایی ارجاع داده میشود .