• تاریخ انتشار : 1396/12/27 - 13:28
  • بازدید : 168
  • تعداد بازدید : 36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

جلسه آموزشی جهت اتحادیه رستوران داران

این جلسه با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و روسا و نمایندگان ادارت ذیربط برگزار شد.

 

 

این جلسه با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و روسا و نمایندگان ادارت ذیربط برگزار شد.

دکتر بنداد کرمانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه با حضور در این جلسه در خصوص اهمیت رعایت مسایل بهداشتی اعم از بهداشت فردی کارگران،بهداشت مواد غذایی،بهداشت ظروف و تجهیزات قابل استفاده در این اماکن و اهمیت بهداشت ساختمانی مطالبی را بیان نمودند.

درادامه دکتر بنداد کرمانی در خصوص دغدغه های بازرسان بهداشت محیط در بازررسی هااز این مراکز از قبیل تامین مواد اولیه یالم و بهداشتی و لزوم تهیه این مواد از مراکز معتبر و مجاز بخصوص فرآورده های گوشتی مصرفی  و همچنین شرایط قانونی اجاره دادن جواز کسب این مراکز با رستوران داران به بحث و تبادل نظر پرداختند.

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 59851
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن