تشدید نظارت های بهداشتی بازرسان سلامت محیط فیروزکوه در برنامه سلامت نوروزی

همزمان با شروع برنامه سلامت نوروزی از تاریخ 24 اسفند ماه در سراسر کشور، کارشناسان سلامت محیط فیروزکوه  طبق برنامه ریزی های انجام شده، نظارت و بازرسی  بر مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی  و اماکن عمومی حساس اعم از رستورانها، فروشگاههای زنجیره ای، نانوایی ها، ترمینال های مسافربری، مجتمع های خدماتی، هتل ها و اماکن اقامتی و ....... را تشدید نمودند. از ابتدای شروع طرح تا کنون  ضمن انجام 144 مورد بازرسی از مراکز و اماکن حساس، 12 مورد اخطاریه بهداشتی جهت صنوف متخلف بهداشتی صادر گردید و مقدار 64 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد کشف و ضبط گردید.

برنامه مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه  از طریق نظارت بر ایمنی مواد غذایی، ایمنی آب، دفع فاضلاب و پسماند، بهداشت فردی و عمومی،  کنترل مصرف دخانیات و کنترل حشرات و ناقلین بیماری، از تاریخ  24 اسفند ماه 1401 از آغاز و تا پایان  روز 14 فروردین ماه سال 1402 در ساعات اداری و غیر اداری ادارمه دارد.

کلید واژه
{author_name}
عکس نویسنده :

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن