تشدید نظارت های بهداشتی بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه در برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان1403
همزمان با شروع برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از تاریخ 15 اسفند ماه در سراسر کشور، بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه طبق برنامه ریزی های انجام شده، نظارت و بازرسی بر مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس اعم از رستورانها، قنادی ها، فروشگاههای زنجیره ای، نانوایی ها، ترمینال های مسافربری، مجتمع های خدماتی، هتل ها و اماکن اقامتی و ....... را تشدید نمودند. طی بیست روز اجرای این طرح 473 مورد بازرسی از مراکز و اماکن حساس در سطح شهرستان انجام شده و 42 مورد اخطاریه بهداشتی بحرانی و غیر بحرانی صادر گردید و 3 امکنه متخلف بهداشتی پلمپ شدند. همچنین مقدار 188 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد کشف و ضبط گردید. کارشناسان بهداشت محیط در در طول اجرای این طرح تا کنون ضمن سنجش بیش از 180 مورد کلر باقیمانده آب، 40 مورد نمونه برداری از آب شرب مصرفی انجام دادند و تعداد 113 مورد سنجش بهداشت مواد غذایی و سطوح با استفاده از تجهیزات پرتابل صورت گرفت.
برنامه مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق نظارت بر ایمنی مواد غذایی، ایمنی آب، دفع فاضلاب و پسماند، بهداشت فردی و عمومی، کنترل مصرف دخانیات و کنترل حشرات و ناقلین بیماری، از تاریخ 15 اسفند ماه 1402 آغاز و تا پایان روز 25 فروردین ماه سال 1403 در ساعات اداری و غیر اداری ادامه دارد.