روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
تشدید نظارت های بهداشت محیط در ماه مبارك رمضان ادامه دارد/ بازدید 95مورد مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در هفته اول ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان کنترل های بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، با تاکید بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و حلیم تا پایان ماه مبارک رمضان از ساعت 8 صبح تا ساعات منتهی به افطار و پس از افطار تا ساعات پایانی شب ادامه خواهد داشت و کارشناسان بهداشت محیط به صورت آنکال (24 ساعته) آماده دریافت و رسیدگی به گزارشات و شکایات مردمی میباشند .
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان کنترل های بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، با تاکید بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و حلیم تا پایان ماه مبارک رمضان از ساعت 8 صبح تا ساعات منتهی به افطار و پس از افطار تا ساعات پایانی شب ادامه خواهد داشتو کارشناسان بهداشت محیط به صورت آنکال (24 ساعته) آماده دریافت و رسیدگی به گزارشات و شکایات مردمی میباشند .
به گزارش مهندس عبدالمالکی مسئول برنامه ماه مبارک رمضان و ایام خاص مرکز بهداشت: طی هفته اول ماه مبارک رمضان، بازرسان بهداشت محیط از 95 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس منجمله آش، حلیم، زولبیا و بامیه، امکنه عمومی و مراکز بین راهی بازدید نمودند که این نظارت ها منجر به صدور 21 مورد کارت بهداشت، صدور 3 مورد اخطار بهداشتی، و کشف و معدوم سازی 10 کیلوگرم مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی گردید.
وی افزود: تشکیل گشتهای مشترک با سایر سازمان های نظارتی، رسیدگی به شکایات واصله از سامانه ارتباطات مردمی 190 و نظارت بر کیفیت آب شرب و آب استخرهای شنا نیز از طریق 6 مورد نمونه برداری میکروبی و 77 مورد کلرسنجی از دیگر اقدامات قابل توجه در این ایام بوده است.