روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان
تشدید نظارت های بهداشت محیط در ماه مبارك رمضان ادامه دارد / بازدیداز 255مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در 15روز اول ماه مبارک رمضان
تشدید نظارت های بهداشت محیط در ماه مبارك رمضان ادامه دارد / بازدید از255مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در 15روز اول ماه مبارک رمضان

کنترل های بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، با تاکید بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و حلیم تا پایان ماه مبارک رمضان از ساعت 8 صبح تا ساعات پایانی شب ادامه خواهد داشت.
به گزارش مهندس عبدالمالکی مسئول برنامه ماه مبارک رمضان و ایام خاص مرکز بهداشت: تا نیمه ماه مبارک رمضان، بازرسان بهداشت محیط از 255 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس شامل آش، حلیم، زولبیا و بامیه، امکنه عمومی و مراکز بین راهی بازدید نمودند که این نظارت ها منجر به صدور 21مورد کارت بهداشت، صدور 2 مورد اخطار بهداشتی، و کشف و معدوم سازی بیشاز 199 کیلوگرم مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی گردید.
وی افزود: تشکیل گشتهای مشترک با سایر سازمان های نظارتی، رسیدگی به شکایات واصله از سامانه ارتباطات مردمی بهداشت 190 و نظارت بر کیفیت آب شرب و آب استخرهای شنا نیز از طریق 11 مورد نمونه برداری میکروبی و 157 مورد کلرسنجی از دیگر اقدامات قابل توجه در این ایام بوده است.