روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان
تشدید نظارت های بهداشت محیط در ماه مبارك رمضان
تشدید نظارت های بهداشت محیط در ماه مبارك رمضان انجام میشود.

همزمان با شروع ماه مبارک رمضان از 6 خرداد ماه کارشناسان بهداشت محیط فیروزکوه جهت حفظ و ارتقای سطح سلامت روزه داران بطور مستمر تا به امروز که بیست و سومین روز از این ماه مبارک را پشت سر گذاشته ایم با تشدید نظارتها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس از قبیل مساجد و سرویس های بهداشتی عمومی و ... و اماکن بین راهی در ساعات منتهی به افطارو پس از افطار و تا ساعات پایانی شب از رستوران ها، قنادی ها، مراکز عرضه آش و حلیم، کبابی ها ، مساجد و استخرهای شنا ... 420 مورد بازدید نمودند و در این بازدیدها کارشناسان نسبت به کنترل مواد غذایی مصرفی، بهداشت محیط اماکن و بهداشت ابزار و تجهیزات اقدام نمودند و با توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه و طبخ غذا به ویژه شیرینی های سنتی ازجمله زولبیا و بامیه و رستورانها با کمک دستگاه های سنجش پرتابلTPM ، حدود 34 لیتر روغن غیر قابل مصرف در قنادیها و رستورانها معدوم نمودند و 6 مورد اخطاریه بهداشتی صادر گردید که منجر به بهداشتی شدن دو امکنه گردید . همچنین کارشناسان بهداشت محیط از طریق 20 مورد بازدید سامانه آبرسانی، 28 مورد نمونه برداری و 223 مورد کلرسنجی آب آشامیدنی بر آب مصرفی روزه داران نظارت داشتند .
یکی از معضلات بوجود آمده در این ایام وجود دستفروشان و دوره گردان مواد غذایی هستند که توصیه می شود شهروندان محترم از این دستفروشان خرید ننمایند چرا که که ما نمی دانیم این غذاها چگونه و در کجا طبخ شده، آیا موارد بهداشتی در آنها رعایت میشود یا خیر و با وجود گرمای هوا در خارج از یخچال ساعت های طولانی نگهداری می شوند . در حالی که واحد های صنفی دارای مجوز باید مراحل مختلفی چون تاییدیه بهداشتی را نیز اخذ می نمایند که این مجوز نیز بعد از بررسی کارشناسان بهداشت محیط از نظر بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات ، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ساختمانی و بهداشت محیط مکان مورد نظر دریافت می کنند. در حالی که در مکانهای غیرمجاز که به طبخ غذا در راستای فروش توسط دستفروشان مشغول هستند، چنین اقداماتی صورت نمیپذیرد و عملا هیچ نظارت بهداشتیای وجود ندارد.