• تاریخ انتشار : 1395/12/09 - 12:25
  • بازدید : 361
  • تعداد بازدید : 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان

تشدید نظارت ها بر اماکن بین راهی در راستای برنامه سلامت نوروزی

تشدید نظارت ها بر اماکن بین راهی در راستای برنامه سلامت نوروزی توسط واحد بهداشت حرفه ای انجام شد.

 

در تاریخ 8/12/95 کارشناسان بهداشت محیط در قالب طرح ضربت عصر در راستای برنامه سلامت نوروزی از اماکن بین راهی بازدید نمودند .

در این طرح تشدید جهت بررسی وضعیت بهداشتی  از رستورانهای بین راهی امین آباد بازدید صورت گرفت  و کلیه موارد بهداشتی از قبیل بهداشت فردی کارکنان، بهداشت محیط ، بهداشت ابزار و تجهیزات، بهداشت مواد غذایی بررسی گردید و آموزشهایی در خصوص موارد فوق به متصدیان و کارگران داده شد و در راستای ماده 31 آیین نامه اجرایی قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایش و بهداشتی مقدار 10 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته با رضایت متصدی کشف و معدوم گردید .

همچنین با توجه به اهمیت رعایت مسائل بهداشتی در اماکن عمومی جهت حفظ و ارتقاء سطح بهداشت جامعه و مسافران از سرویس های بهداشتی بین راهی نیز  بازدید صورت گرفت که طی بررسی انجام شده وضعیت بهداشتی این اماکن مطلوب بوده است.

لازم به ذکر است برنامه سلامت نوروزی با الویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و نظارت بر سامانه های آبرسانی و با هدف حفظ و ارتقاءی سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی از ابتدای اسفند ماه لغایت 15 فروردین ماه با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط از 8 صبح تا 8 شب در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل در سراسر کشور اجرا می گردد و در همین راستا کارشناسان بهداشت محیط فیروزکوه نیز بر اساس دستورالعمل فوق و با در نظر گرفتن  موقعیت استراتژیکی شهرستان فیروزکوه و قرار گرفتن در مسیر تهران شمال که هرساله با نزدیک شدن به ایام تعطیلات  نوروزی مسافران زیادی از این مسیر تردد می نمایند با حساسیت بیشتری نظارت می نمایند

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 43391
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن