تشدید نظارت بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط بر مراکز حساس بین‌راهی

در روز جمعه ۱۳ تیر ماه و در راستای حفظ سلامت مسافران و پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله از آب و غذا، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه از مراکز حساس بین راهی بازدید نمودند .
طی این بازرسی ها کیفیت آب، وضعیت بهداشت فردی کارکنان، نگهداری مواد غذایی، نظافت عمومی محیط و دفع صحیح پسماند مورد بررسی قرار گرفت و مقدار ۲۰ کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته کشف و جمع آوری شد.

کلید واژه
{author_name}
عکس نویسنده :

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن