برگزاری گشت مشترک نظارتی از مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی با حضور نهادهای نظارتی شهرستان فیروزکوه

در روز چهارشنبه ۲۵ نیز ماه گشت مشترکی با حضور کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه و نمایندگان ادارات تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و دامپزشکی با هدف تشدید نظارت از رستوران‌ها، کبابی‌ها و سوپرمارکت‌های سطح شهر و بین راهی برگزار شد.
طی این بازرسی های صورت گرفته، وضعیت بهداشتی مراکز فوق مورد بررسی قرار گرفت. که با توجه به تخلفات جدی مشاهده شده شامل عدم رعایت بهداشت فردی پرسنل، نگهداری نامناسب گوشت و مرغ و عدم رعایت اصول بهداشتی در یک واحد کبابی پس از بررسی‌های کارشناسی، واحد مذکور به علت عدم رعایت ضوابط بهداشتی پلمپ گردید و مقدار 50 کیلوگرم گوشت ، مرغ و جوجه فاسد و غیر قابل مصرف کشف و معدوم‌سازی شد. همچنین مقدار 101 کیلو گرم مواد غذایی بسته بندی تاریخ مصرف گذشته نیز کشف و جمع آوری گردید.
این گشت با هدف ارتقاء سلامت عمومی و جلوگیری از بروز بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی غیربهداشتی انجام شده و اقدامات قانونی لازم علیه متخلفان به اجرا گذاشته شد.

کلید واژه
{author_name}
عکس نویسنده :

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن