برگزاری دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فیروزکوه در سال ۱۴۰۴

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فیروزکوه، روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور فرماندار محترم، مدیر محتر شبکه بهداشت و درمان ، سرپرست حوزه معاونت سیاسی فرمانداری، شهردار فیروزکوه، مدیران آب و فاضلاب فیروزکوه و ارجمند، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان، رئیس اداره جهاد کشاورزی، رئیس شورای شهر و جمعی از نمایندگان بخشداری ها، اداره صمت ، شبکه بهداشت و درمان و .... در محل فرمانداری برگزار شد.
در این نشست، موضوعات مهمی در حوزه سلامت عمومی و مدیریت محیط زیست شهری و روستایی مورد بررسی قرار گرفت. از جمله محورهای اصلی جلسه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
بررسی وضعیت مدیریت فاضلاب‌های شهری و ارائه راهکارهایی برای جلوگیری از آلودگی‌های زیست‌محیطی و تهدید سلامت عمومی؛ ساماندهی و مدیریت اصولی پسماندهای شهری و روستایی با تأکید بر تفکیک زباله از مبدا و همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان؛ تشدید نظارت بر سلامت مواد غذایی در کل زنجیره تأمین و توزیع، از مرحله تولید تا عرضه نهایی در سطح بازارها، رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا؛ برنامه‌ریزی و هماهنگی بین بخشی جهت هرچه بهتر برگزار شدن مراسم اربعین حسینی با محوریت بهداشت، خدمات تغذیه‌ای، و امنیت غذایی زائران.
در پایان، فرماندار محترم بر ضرورت تعامل و هماهنگی همه‌جانبه میان دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای اجرای مؤثر مصوبات کارگروه تأکید کردند و تصمیماتی برای پیگیری موارد مطروحه اتخاذ شد.

 

کلید واژه
{author_name}
عکس نویسنده :

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن