• تاریخ انتشار : 1397/03/24 - 11:14
  • بازدید : 222
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

برگزاری جلسه آموزشی تغذیه صحیح

در تاریخ 21/3/1397 جلسه آموزشی در خصوص تغذیه صحیح با هماهنگی واحد جلب مشارکت های مردمی جهت بانوان شرکت کننده در جلسات قرآنی، با حضور تعدادی از رابطین بهداشتی توسط کارشناس تغذیه برگزار گردید

 

 

 

در تاریخ 21/3/1397 جلسه آموزشی در خصوص تغذیه صحیح با هماهنگی واحد جلب مشارکت های مردمی جهت بانوان شرکت کننده در جلسات قرآنی،با حضور تعدادی از رابطین بهداشتی توسط کارشناس تغذیه برگزار گردید.

در انتخاب و مصرف مواد غذایی به دو اصل تنوع و تعادل توجه نمایید

تعادل: یعنی انواع مختلفی از مواد غذایی را به تناسب با یکدیگر مصرف کنیم؛ به گونه ای که مصرف زیاد یک نوع ماده مغذي سبب حذف سایر مواد مغذي نشود.

تنوع: منظور از تنوع و گوناگونی، انتخاب انواع غذاها از گروه هاي مختلف غذايي (مانند نان و غلات ، ميوه ها، سبزي هاو...) و همچنين انتخاب مواد غذايي مختلف در داخل هر گروه غذايي ( مانند نان ، برنج ، ذرت و ...)

-تاحد امکان نان و غلات مصرفی خود را از نوع سبوس دار انتخاب کنید.

-در تهیه و تدارک غذا در صورت امکان از انواع غلات  سبوس دار، برنج، ماکارونی، رشته، بلغور و حبوبات استفاده کنید.

- انواع سبزی ها و میوه های تازه را در برنامه غذایی خود بگنجانید (حداقل 3 واحد در روز).

-تا حد امکان از میوه های تازه به جای آبمیوه استفاده کنید.

 -تا حد امکان مصرف سبزیهای نشاسته ای مثل سیب زمینی را محدود کنید و سیب زمینی را بصورت بخار پز، آب پز و یا تنوری استفاده کنید.

- هر روز سبزی هاي  تازه و ضدعفونی شده را بصورت خام کنار غذا، سالاد یا به شکل بخار پز مصرف کنید.

-برای طعم دادن به سالاد از چاشنی هایی مانند آبلیمو، سرکه و روغن زیتون به عنوان سس سالاد استفاده کنید و از مصرف سس هاي چرب مانند مايونز تا حد ممكن اجتناب كنيد.

 -شير و لبنيات  را از نوع كم چرب مصرف كنيد.

-در صورت مصرف انواع گوشت ( سفيد يا قرمز) تمام چربي هاي قابل رويت آن را قبل از طبخ جدا كنيد و دور بريزيد.

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 63343
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن