برگزاری جلسه آموزشی با محوریت بیماریهای منتقله از آب و غذا
در تاریخ ۸ تیر ۱۴۰۴، جلسهای آموزشی ویژه رابطین بهداشتی با موضوع «بیماریهای منتقله از آب و غذا و مباحث مرتبط با آن» در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد. این برنامه با هدف ارتقاء سطح آگاهی رابطین بهداشتی نسبت به راههای پیشگیری، علائم و نحوه مدیریت این بیماریها، توسط واحد بهداشت محیط* و با همکاری واحد آموزش و ارتقاء سلامت اجرا گردید.در این جلسه، مباحثی از جمله عوامل بروز بیماریهای گوارشی ناشی از آب و غذای آلوده، اصول بهداشت فردی و محیطی، راهکارهای کنترل آلودگی منابع آب، و نقش آموزش در کاهش شیوع بیماریها مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین به شرکتکنندگان بروشورهای آموزشی و دستورالعملهای بهروز شده ارائه شد تا در فعالیتهای آموزشی خود از آنها بهرهمند شوند.این نشست در راستای تقویت شبکه اطلاعرسانی سلامت و مشارکت مؤثر رابطین در ارتقاء بهداشت عمومی شهرستان برگزار شد.
نظر