• تاریخ انتشار : 1396/05/06 - 13:10
  • بازدید : 383
  • تعداد بازدید : 34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه از کشتارگاه فیروزکوه

سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه از کشتارگاه فیروزکوه بازدید به عمل آورد.

در تاریخ 4/5/96 با هدف بررسی وضعیت بهداشتی و در راستای برنامه ی پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (cchf)  با هماهنگی واحد بهداشت محیط بازدید مشترکی با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه به همراه کارشناس مسئول بهداشت محیط و بیماری ها و دامپزشکی از محل کشتارگاه دام نیمه صنعتی شهرستان فیروزکوه بازدید بعمل آمد . در این گشت ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط، بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار و تجهیزات، آب مصرفی و وضعیت دفع بهداشتی فاضلاب ، از سردخانه کشتارگاه نیز بازدید شده  و بر لزوم نگهداری گوشت و احشادام به مدت 24 ساعت پس از ذبح در دمای یخچال جهت پیشگیری از بیماری CCHFتاکید به متصدیان امر تاکید شده است .

بیماری تب خونریزی دهنده کنگو(CCHF)یک نوع بیماری مشترک بین حیوان و انسان می باشد که به صورت ناگهانی شروع می شود. بیشترین علل ابتلا به این بیماری تماس با دام یا مصرف گوشت های آلوده حاصل از ذبح دام های غیر مجاز می باشد، لزا از دام هایی که بدون نظارت دامپزشکی کشتار می شوند جدا باید خودداری نمود.

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 49358
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن