روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
بازدید از کشتارگاه دام شهرستان توسط بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه
طی هفته گذشته با هدف بررسی طرح فاصله گذاری اجتماعی کوید 19 و به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان و در راستای برنامه ی پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (cchf) کارشناسان بهداشت محیط از کشتارگاه دام نیمه صنعتی شهرستان فیروزکوه بازدید بعمل آوردند . در این بازدید ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط، بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار و تجهیزات، آب مصرفی و وضعیت دفع بهداشتی فاضلاب ، از سردخانه کشتارگاه نیز بازدید شده و بر لزوم نگهداری گوشت و احشاء دام به مدت 24 ساعت پس از ذبح در دمای یخچال جهت پیشگیری از بیماری CCHF به متصدیان امر تاکید شده است . همچنین از سالن کشتار نیز بازدید و نواقص بهسازی – بهداشتی جهت مرتفع سازی به نماینده شهرداری ارائه گردید.
طی هفته گذشته با هدف بررسی طرح فاصله گذاری اجتماعی کوید 19 و به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان و در راستای برنامه ی پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (cchf) کارشناسان بهداشت محیط از کشتارگاه دام نیمه صنعتی شهرستان فیروزکوه بازدید بعمل آوردند . در این بازدید ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط، بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار و تجهیزات، آب مصرفی و وضعیت دفع بهداشتی فاضلاب ، از سردخانه کشتارگاه نیز بازدید شده و بر لزوم نگهداری گوشت و احشاء دام به مدت 24 ساعت پس از ذبح در دمای یخچال جهت پیشگیری از بیماری CCHF به متصدیان امر تاکید شده است . همچنین از سالن کشتار نیز بازدید و نواقص بهسازی – بهداشتی جهت مرتفع سازی به نماینده شهرداری ارائه گردید.
بیماری تب خونریزی دهنده کنگو(CCHF)یک نوع بیماری مشترک بین حیوان و انسان می باشد که به صورت ناگهانی شروع می شود. بیشترین علل ابتلا به این بیماری تماس با دام یا مصرف گوشت های آلوده حاصل از ذبح دام های غیر مجاز می باشد، لذا از دام هایی که بدون نظارت دامپزشکی کشتار می شوند جدا باید خودداری نمود.