اجرای برنامه سلامت نوروزی سال 1402 از 24 اسفند ماه در شهرستان فیروزکوه

همزمان با سراسر کشور برنامه مهندسی بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی از تاریخ  24 اسفند ماه 1401 لغایت 14 فروردین 1402 در ساعات  اداری و غیر اداری در شهرستان فیروزکوه اجرا خواهد شد .

کنترل عوامل محیطی مانند آب، غذا، هوا، فاضلاب، پسماند و ناقلین بیماری ها در پیشگیری از بسیاری از بیماری های واگیر و غیر واگیر نقش حیاتی دارد. ایمنی غذا، تغذیه و امنیت غذایی  در ارتباط بسیار نزدیکی با یکدیگر قرار دارند و مواد غذایی  پر خطر حاوی باکتری ها، ویروس ها، انگل ها یا مواد شیمیایی مضر باعث ایجاد بیش از 200 بیماری از اسهال تا سرطان می شود.

با فرا رسیدن فصل بهار و آغاز عید باستانی  نوروز  ، مردم ایران  بر طبق سنت چندین ساله به دیدار همدیگر می روند و پذیرای مهمانان نوروزی در این ایام می باشند . همچنین بسیاری از مردم از تعطیلات نوروز استفاده نموده و به مسافرت و گردش می روند. در نوروز برخی از استان ها و شهرهای کشور پذیرای انبوهی از مسافران و گردشگران هستند، به نحوی که مراکز اقامتی و پذیرایی با ظرفیت کامل و برخی اوقات بیش از ظرفیت طراحی شده خدمات ارائه می نمایند. به همین منظور  برنامه ریزی برای تامین، حفظ و ارتقا سلامت آحاد افراد جامعه از اولویت های دولت و وزارت بهداشت است. یکی از مهمترین برنامه های وزارت بهداشت برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی است.

برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی با هدف حفظ و ارتقای سلامت جامعه  از طریق نظارت بر ایمنی مواد غذایی، ایمنی آب، دفع فاضلاب و پسماند، بهداشت فردی و عمومی،  کنترل مصرف دخانیات و کنترل حشرات و ناقلین بیماری اجرا می شود. اجرای این برنامه جزو وظایف بازرسان بهداشت محیط می باشد که ارکان اصلی این برنامه هماهنگی و مشارکت های درون بخشی و بین بخشی، آموزش و اطلاع رسانی عمومی، پایش، نظارت و بازرسی و گزارش دهی می باشد.

در این برنامه  کارشناسان سلامت محیط  طرح تشدید نظارت های بهداشتی از  کلیه اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس از قبیل رستورانها، قنادی ها، نانوایی ها،  سامانه‌های آبرسانی، نمازخانه‌ها، پمپ بنزین‌ها، هتل ها و محل های اسکان و ......... را اجرا خواهند نمود .

کلید واژه
{author_name}
عکس نویسنده :

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن