روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
آموزش تغذیه سالم جهت کارکنان کارخانه دوغ گدوک
در روز سه شنبه 22 / 5 / 98 کلاس آموزشی در خصوص تغذیه سالم توسط خانم هراندهی کارشناس تغذیه ستاد جهت کارکنان کارخانه دوغ گدوک برگزار شد .
در روز سه شنبه 22 / 5 / 98 کلاس آموزشی در خصوص تغذیه سالم توسط خانم هراندهی کارشناس تغذیه ستاد جهت کارکنان کارخانه دوغ گدوک برگزار شد . در ادامه توضیحاتی نیز در خصوص فواید استفاده از نمک تصفیه شده یددار و مضرات مصرف نمک دریا ارائه شد .