• تاریخ انتشار : 1398/05/30 - 12:20
  • بازدید : 450
  • تعداد بازدید : 46
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

آموزش تغذیه سالم جهت کارکنان کارخانه دوغ گدوک

در روز سه شنبه 22 / 5 / 98 کلاس آموزشی در خصوص تغذیه سالم توسط خانم هراندهی کارشناس تغذیه ستاد جهت کارکنان کارخانه دوغ گدوک برگزار شد .

در روز سه شنبه 22 / 5 / 98 کلاس آموزشی در خصوص تغذیه سالم توسط خانم هراندهی کارشناس تغذیه ستاد جهت کارکنان کارخانه دوغ گدوک برگزار شد . در ادامه توضیحاتی نیز در خصوص فواید استفاده از نمک تصفیه شده یددار و مضرات مصرف نمک دریا ارائه شد .

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 81804
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن