روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
آموزش بیماری دیابت به اولیای دانش آموزان مدرسه ی گلهای بهشت
در تاریخ 29/8/1396 به همت واحد مبارزه با بیماری ها و بهداشت خانواده به اولیای دانش آموزان مدرسه ی گلهای بهشت در خصوص بیماری دیابت و نقش تغذیه در این بیماری آموزش هایی داده شده است. در این جلسه آموزشی توسط کارشناس برنامه تغذیه به بیان عوامل مستعد کننده دیابت ، تاثیر اضافه وزن و چاقی و راه های پیشگیری از این بیماری آموزش های لازم داده شده است.

در تاریخ 29/8/1396 به همت واحد مبارزه با بیماری ها و بهداشت خانواده به اولیای دانش آموزان مدرسه ی گلهای بهشت در خصوص بیماری دیابت و نقش تغذیه در این بیماری آموزش هایی داده شده است. در این جلسه آموزشی توسط کارشناس برنامه تغذیه به بیان عوامل مستعد کننده دیابت ، تاثیر اضافه وزن و چاقی و راه های پیشگیری از این بیماری آموزش های لازم داده شده است.
راهکارهایی برای پیشگیری و کنترل دیابت:
1- اضافه وزن را جدی بگیرید
اضافه وزن مهمترین علت ابتلا به دیابت نوع 2 است.چاقی باعث افزایش مقاومت به انسولین ،عدم تحمل گلوکز و تاثیر کمتر داروهای مخصوص دیابت می شود.کنترل اندازه محیط دور شکم نیز یکی از عوامل مهم در پیشگیری از دیابت می باشد.
2-مصرف فیبر را در رژیم غذایی خود افزایش دهید
دریافت فیبر را از طریق مصرف بیشتر سبزی ها و میوه ها،حبوبات و نان های سبوس دار افزایش دهید
3- مصرف چربی را کاهش دهید
مصرف بیش از حد چربی و روغن ، علاوه بر مشکلاتی که برای سیستم قلب و عروق ایجاد میکند،سبب افزایش کالری دریافتی و نهایتا بروز اضافه وزن و چاقی می گردد که هم زمینه ساز و هم تشدید کننده دیابت است
4- فعالیت فیزیکی خود را افزایش دهید
ورزش متناسب با سن و شرایط جسمی را افزایش دهید تا به کاهش وزن کمک شایانی شود،کاهش میزان قند خون و افزایش حساسیت به انسولین از جمله اثرات مفید فعالیت های ورزشی هستند.
5- اقدامات پیشگیرانه را انجام دهید
عادات خوردن را تغییر دهید،تعداد وعده های غذا را در روز افزایش و حجم هر وعده را کم کنید.در مصرف مواد قندی خصوصا قند های ساده که در شیرینی ، شکلات، مربا و شربت ها وجود دارد،حد اعتدال را رعایت کنید