• تاریخ انتشار : 1396/09/09 - 10:36
  • بازدید : 375
  • تعداد بازدید : 27
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

آموزش بیماری آنفلوانزا و تغذیه سالم به دانش آموزان مدرسه ی بنت الهدی

به همت واحد مبارزه با بیماری ها و بهداشت خانواده آموزش بیماری آنفلوانزا و آنفلوانزای پرندگان و تغذیه سالم به دانش آموزان مدرسه ی بنت الهدی داده شده است.

 

 

 

به همت واحد مبارزه با بیماری ها و بهداشت خانواده آموزش بیماری آنفلوانزا و آنفلوانزای پرندگان و تغذیه سالم به دانش آموزان مدرسه ی بنت الهدی داده شده است.

آنفلوانزا یک بیماری تنفسی ویروسی می باشد که از طریق عطسه،سرفه، روبوسی، دست دادن و تماس با ترشحات حلق و بینی بیماران از فرد آلوده به فرد سالم منتقل می شود تب بالای 38 درجه،سردرد،درد عضلات،خستگی و کوفتگی شدید،آبریزش بینی،اشک ریزش،سرفه،گلودرد،عطسه از نشانه های بیماری آنفلوانزا می باشد.

توصیه های بهداشتی در زمان همه گیری آنفلوانزا:

1-پوشاندن دهان در زمان سرفه یا عطسه،استفاده از ماسک،استفاده از دستمال کاغذی و معدوم ساختن صحیح آن بعد از مصرف

2-شستشوی دستها با آب و صابون بعد از سرفه،عطسه،دست زدن به دهان و بینی

3-شستشوی دستها قبل و بعد از تماس با بیماران

4-خودداری از تماس با ترشحات پرندگان آلوده(از جمله ماکیان آلوده) و وسایل آلوده به آن

5-ویروس آنفلوانزا پرندگان بوسیله گرما از بین می رود بنابراین غذاهای بدست آمده از ماکیان نظیر گوشت و تخم مرغ،بایستی کاملا پخته  شوند

تغذیه سالم:

مطالعات مختلف در دنیا نشان می دهند که شیوع اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه رو به افزایش است و یکی از عوامل مهم و موثر در بروز این مشکل ،کیفیت و کمیت الگوی وعده ها و میان وعده های مصرفی روزانه است.تحقیقات مختلف نشان می دهند که گنجاندن یک میان وعده ی مناسب و مغذی در برنامه ی غذایی روزانه دانش آموزان می تواند به حافظه ی کوتاه مدت ،میزان توانایی یادگیری و به دنبال آن پیشرفت تحصیلی آن ها تاثیر مثبت داشته باشد.مواد غذایی ای مثل پفک ، چیپس،شکلات،شیرینی ها،نوشابه های گازدار،انواع ساندویچ های سوسیس،کالباس،همبرگر آماده و پیتزا،که متاسفانه به دلایل مختلف تقاضای مصرف آن ها در بین کودکان و نوجوانان بالاست،همگی جزو خوراکی ها و غذاهایی هستند که انرژی زیادی داشته ولی از لحاظ تغذیه ای کم ارزش هستند و کمکی به برآورده شدن سایر نیازهای رشد و سلامت دانش آموزان نمی کنند حال آن که استفاده از مواد غذایی مفید و مناسب در میان وعده ها به خوبی بخشی از نیاز رشد و سلامت تغذیه ای دانش آموزان را تامین می کنند.

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 54902
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن