روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
جلسه آموزشی جهت اتحادیه رستوران داران
این جلسه با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و روسا و نمایندگان ادارت ذیربط برگزار شد.
این جلسه با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و روسا و نمایندگان ادارت ذیربط برگزار شد.
دکتر بنداد کرمانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه با حضور در این جلسه در خصوص اهمیت رعایت مسایل بهداشتی اعم از بهداشت فردی کارگران،بهداشت مواد غذایی،بهداشت ظروف و تجهیزات قابل استفاده در این اماکن و اهمیت بهداشت ساختمانی مطالبی را بیان نمودند.
درادامه دکتر بنداد کرمانی در خصوص دغدغه های بازرسان بهداشت محیط در بازررسی هااز این مراکز از قبیل تامین مواد اولیه یالم و بهداشتی و لزوم تهیه این مواد از مراکز معتبر و مجاز بخصوص فرآورده های گوشتی مصرفی و همچنین شرایط قانونی اجاره دادن جواز کسب این مراکز با رستوران داران به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نظر