• تاریخ انتشار : 1394/12/03 - 14:20
  • بازدید : 441
  • تعداد بازدید : 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

برگزاری کارگاه یک روزه پیشگیری،کنترل و درمان بیماری تب مالت در شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

در روز دوشنبه 3/12/94 کارگاه یک روزه با موضوع پیشگیری ،کنترل و درمان بیماری تب مالت در شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه با حضور پرسنل رسته بهداشتی و با هدف افزایش سطح آگاهی پرسنل بهداشت در زمینه بیماری تب مالت برگزارشد.

در روز دوشنبه 3/12/94 کارگاه یک روزه با موضوع پیشگیری ،کنترل و درمان بیماری تب مالت در شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه با حضور پرسنل رسته بهداشتی و با هدف افزایش سطح آگاهی پرسنل بهداشت در زمینه بیماری تب مالت برگزارشد.

لازم به ذکر است  بیماری تب مالت یکی از بیماری های مشترک بین انسان و دام است که انتقال آن از طریق دام های آلوده به انسان ایجاد می شود. این بیماری در گوسفند، گاو و خوک شیوع زیادی دارد و باعث تلف شدن و سقط جنین در دام ها می شود.
خوردن شیر غیرپاستوریزه دام آلوده و لبنیاتی که از شیر خام به دست می آیند مثل خامه، پنیر و بستنی باعث بیماری تب مالت می شود. از دیگر راه های آلودگی، تماس مستقیم با خون و احشای دام های آلوده است و در مشاغلی که ارتباط مستقیم با دام دارند، بیشتر دیده می شود.

مدرسین این کارگاه در زمینه جلوگیری از انتقال بیماری تب مالت نکاتی را خاطر نشان کردند:

1-      5 دقیقه جوشاندن شیر

2-     عدم استفاده از لبنیات غیر پاستوریزه

3-     شستشوی صحیح دستها

4-     استفاده از دستکش برای پاک کردن و قطعه قطعه کردن گوشت

  • گروه خبری : بهداشتی ,یاهویی
  • کد خبر : 29112
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن