روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری کارگاه یک روزه پیشگیری،کنترل و درمان بیماری تب مالت در شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
در روز دوشنبه 3/12/94 کارگاه یک روزه با موضوع پیشگیری ،کنترل و درمان بیماری تب مالت در شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه با حضور پرسنل رسته بهداشتی و با هدف افزایش سطح آگاهی پرسنل بهداشت در زمینه بیماری تب مالت برگزارشد.

در روز دوشنبه 3/12/94 کارگاه یک روزه با موضوع پیشگیری ،کنترل و درمان بیماری تب مالت در شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه با حضور پرسنل رسته بهداشتی و با هدف افزایش سطح آگاهی پرسنل بهداشت در زمینه بیماری تب مالت برگزارشد.
لازم به ذکر است بیماری تب مالت یکی از بیماری های مشترک بین انسان و دام است که انتقال آن از طریق دام های آلوده به انسان ایجاد می شود. این بیماری در گوسفند، گاو و خوک شیوع زیادی دارد و باعث تلف شدن و سقط جنین در دام ها می شود.
خوردن شیر غیرپاستوریزه دام آلوده و لبنیاتی که از شیر خام به دست می آیند مثل خامه، پنیر و بستنی باعث بیماری تب مالت می شود. از دیگر راه های آلودگی، تماس مستقیم با خون و احشای دام های آلوده است و در مشاغلی که ارتباط مستقیم با دام دارند، بیشتر دیده می شود.
مدرسین این کارگاه در زمینه جلوگیری از انتقال بیماری تب مالت نکاتی را خاطر نشان کردند:
1- 5 دقیقه جوشاندن شیر
2- عدم استفاده از لبنیات غیر پاستوریزه
3- شستشوی صحیح دستها
4- استفاده از دستکش برای پاک کردن و قطعه قطعه کردن گوشت