لیست اخبار صفحه :105
تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در قالب گشت مشترک در برنامه سلامت نوروزی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در قالب گشت مشترک در برنامه سلامت نوروزی

با عنایت به لزوم تشدید و کنترل و نظارت بهداشتی بر توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروزی ، طی گشت مشترکی با حضور کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه و کارشناسان اداره دامپزشکی از مراکز عرضه گوشت و مرغ سطح شهر بازدید نمودند و در این راستا آموزش های لازم در خصوص رعایت بهداشت فردی، بهداشت تجهیزات، بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی به متصدیان امر ارائه گردید.

تشدید نظارت بهداشتی  از سامانه های آبرسانی تحت پوشش منطقه دوبلوک
روالط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

تشدید نظارت بهداشتی از سامانه های آبرسانی تحت پوشش منطقه دوبلوک

در راستای اجرای برنامه ی بسیج سلامت نوروزی مورخ 09/01/1401 کارشناسان سلامت محیط فیروزکوه با هدف ارزیابی کیفیت آب آشامیدنی روستایی منطقه دوبلوک، ضمن بازدید از سامانه های آبرسانی، سنجش کلر باقیمانده و نمونه برداری میکروبی از آب مصرفی روستاهای سله بن، وشتان، دریابک، ورسخوران و طهنه صورت گرفت.

تشدید نظارت های بهداشتی از پارک های سطح شهر در روز طبیعت در راستای بسیج سلامت نوروزی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

تشدید نظارت های بهداشتی از پارک های سطح شهر در روز طبیعت در راستای بسیج سلامت نوروزی

همزمان به فرا رسیدن سیزدهمین روز فروردین ماه و روز طبیعت ، کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه با هدف کنترل عوامل محیطی در پیشگیری از همه گیری و اپیدمی بیماری های واگیرداربه ویژه مقابله با بیماری کرونا از پارک های سطح شهر بازدید بعمل آوردند و در این راستا آموزش های لازم در خصوص رعایت دستورالعمل های مقابله با کرونا ویروس، اهمیت تزریق دز سوم واکسن کرونا ،به مسافران داده شد.ضمنا نمونه برداری میکروبی و کلرسنجی از آب شرب انجام شد.

تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز حساس مواد غذایی در قالب گشت مشترک در برنامه سلامت نوروزی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز حساس مواد غذایی در قالب گشت مشترک در برنامه سلامت نوروزی

در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی در تاریخ 07/01/1401 گشت مشترکی با حضور کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه و نمایندگان ادارات تعزیرات ،صنعت، معدن و تجارت ،دامپزشکی،بسیج با هدف کنترل عوامل محیطی در پیشگیری از همه گیری و اپیدمی بیماری های واگیرداربه ویژه مقابله با بیماری کرونا در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس سطح شهر برگزار گردید. طی این بازدیدهای صورت گرفته ضمن آموزش های لازم در خصوص رعایت دستورالعمل های مقابله با کرونا ویروس، اهمیت تزریق دز سوم واکسن کرونا ، با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی، سنجش سلامت مواد غذایی، ظروف مورد استفاده و سطوح بررسی گردید.

تشدید نظارت های بهداشتی از محل های اسکان و مراکز اقامتی در برنامه سلامت نوروزی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

تشدید نظارت های بهداشتی از محل های اسکان و مراکز اقامتی در برنامه سلامت نوروزی

در راستای اجرای برنامه های سلامت نوروزی و لزوم تشدید نظارت های بهداشتی از محل های اسکان مسافران نوروزی کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه طی هفته گذشته با هدف اجرای دستورالعمل های مربوطه با الویت مقابله با بیماری کووید- 19 ، از هتل ها و محل های اسکان مسافران بازدید نمودند و در این راستا ضمن آموزش های لازم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی به متصدیان امر، سنجش کلر باقیمانده و نمونه برداری از آب مصرفی انجام شد .

جمع آوری  بیش از 760 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از ابتدای شروع برنامه سلامت نوروزی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

جمع آوری بیش از 760 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از ابتدای شروع برنامه سلامت نوروزی

همزمان با شروع برنامه سلامت نوروزی از 25 اسفند ماه تا کنون کارشناسان سلامت محیط فیروزکوه طی تشدید نظارت ها از فروشگاه ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ساعات اداری و غیر اداری بیش از 760 کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد کشف و ضبط نمودند.

تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز حساس مواد غذایی در قالب گشت مشترک در برنامه سلامت نوروزی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز حساس مواد غذایی در قالب گشت مشترک در برنامه سلامت نوروزی

در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی در تاریخ 07/01/1401 طی گشت مشترکی با حضور کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه و نمایندگان ادارات تعزیرات ، صنعت، معدن و تجارت و بازرسی اصناف با هدف کنترل عوامل محیطی در پیشگیری از همه گیری و اپیدمی بیماری های واگیردار به ویژه مقابله با بیماری کرونا از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس سطح شهر بازدید بعمل آوردند و در این راستا ضمن آموزش های لازم در خصوص رعایت دستورالعمل های مقابله با کرونا ویروس، اهمیت تزریق دز سوم واکسن کرونا ، مقداری مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد جمع آوری و توقیف گردید.

تبریک سال نو
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

تبریک سال نو

ای خدای دگرگون کننده دلها و دیده ها ای تدبیر کننده روز و شب ای دگرگون کننده حالی به حالی دیگر حال مارا به بهترین حال دگرگون کن

بازدید از مراکز تهیه و توزیع حساس در راستای  برنامه سلامت نوروزی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

بازدید از مراکز تهیه و توزیع حساس در راستای برنامه سلامت نوروزی

همزمان با شروع برنامه سلامت نوروزی و تشدید نظارت های بهداشتی در راستای مدیریت بیماری کرونا سوش آ میکرون در نوروز 1401 کارشناسان سلامت محیط این شبکه در تاریخ 25/12/1400 از رستوران های سطح شهر بازدید به عمل آوردند و ضمن سنجش بارمیکروبی سطوح با استفاده از تجهیزات پرتابل، آموزش های لازم در خصوص روشهای پیشگیری از اشاعه بیماری کووید- 19 ، به متصدیان داده شد.

جمع آوری  بیش از صد قلم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

جمع آوری بیش از صد قلم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد

در اولین روز از اجرای برنامه ی سلامت نوروزی مورخ 25/12/1400 گشت مشترکی با حضور کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت و نمایندگان ادارات اعم از دادگستری، تعزیرات و جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت ، با هدف اجرای دستورالعمل های مقابله با بیماری کرونا- فاصله گذاری اجتماعی و تشدید نظارت بهداشتی در مراکز حساس از فروشگاه های سطح شهر بازدید بعمل آوردند و در این راستا ضمن آموزش های لازم در خصوص رعایت دستورالعمل های مقابله با کرونا ویروس، اهمیت تزریق دز سوم واکسن کرونا بیش از صد قلم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد جمع آوری و توقیف گردید.

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن