• تاریخ انتشار : 1398/03/13 - 11:49
  • بازدید : 139
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

بازدید معاون بهداشتی و کارشناس مسئول بهداشت محیط از محل جمع آوری شیر شهرستان

در تاریخ11/03/98 با هماهنگی واحد بهداشت محیط و پیرو مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان و با هدف ارتقاء سطح سلامت شهروندان ، بازدید مشترکی با حضور دکتر طهماسبی رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی، دکتر حمیدی رئیس دامپزشکی و ذکاوتی کارشناس مسئول بهداشت محیط از محل جمع آوری شیر شهرستان( سکوی شیر) واقع در دشت کلفور انجام گرفت .

در تاریخ11/03/98  با هماهنگی واحد بهداشت محیط و پیرو مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان و با هدف ارتقاء سطح سلامت شهروندان ،  بازدید مشترکی با حضور دکتر طهماسبی رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی، دکتر حمیدی رئیس دامپزشکی و ذکاوتی کارشناس مسئول بهداشت محیط از محل جمع آوری شیر شهرستان( سکوی شیر) واقع در دشت کلفور انجام گرفت . طی این بازدید ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط محل و بهداشت کارکنان و تجهیزات با توجه به حضور مسئول فنی در این مرکز دکتر طهماسبی معاون بهداشتی شبکه بهداشت توصیه هایی در خصوص بررسی صحت و سلامت شیرهای جمع آوری شده و سلامت دام های عرضه کننده شیر را به مسئولین سکوی شیر بیان داشتند.

بیماری های مشترک انسان و حیوان گروهی از بیماری های عفونی هستند که به طور طبیعی از حیوان به انسان منتقل می شوند و مهم ترین خطر انتقال از طریق تماس مستقیم یا غیرمستقیم با حیوان، فرآورده ها (شیر، تخم مرغ و ...) و محیط زندگی آنها وجود دارد  و بروسلوز یا تب مالت یکی از مهم ترین و رایج ترین بیماری های مشترک انسان و دام است که بارزترین علامت آن تب شدید است. اما پاستوریزاسیون شیر در کارخانه این اطمینان را به مصرف‌کنندگان می‌دهد که به بیماری‌های تب مالت، سل، سیاه زخم و تب کیو مبتلا نمی‌شوند.

در شهرستان فیروزکوه نیز با توجه به اینکه دامپروری شغل عمده مردم این منطقه می باشد با افزایش آگاهی دامداران و شهروندان در خصوص بیماریهای مشترک بین انسان و دام، می توان از بسیاری از بیماریها پیشگیری نمود .

تقریبا بیشتر محصولات غذایی با منشا دامی شرایط نگهداری خاص دارند.این محصولات برای سالم ماندن باید در یخچال یا فریزر و دور از نور آفتاب حمل و نگهداری شوند. حمل محصولات با منشا دامی در ماشین‌‌های یخچال‌دار با یخچال روشن و نگهداری در شرایط توصیه شده برچسب بسته‌بندی و دور از نور آفتاب، در مراکز فروش، اهمیت زیادی در حفظ سلامت و کیفیت محصول و پیشگیری از فساد شیمیایی و میکروبی آن دارد. و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه مدیریت ارتباطات مردمی (190) تماس حاصل نمایند .

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 79057
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن