از کشتارگاه دام شهرستان توسط کارشناسان سلامت محیط فیروزکوه بازدید شد
کارشناسان سلامت محیط با هدف بررسی وضعیت بهداشتی و بهسازی در تاریخ 24/03/1402از کشتارگاه دام نیمه صنعتی شهرستان فیروزکوه بازدید بعمل آوردند. در این بازدید ها ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط، بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار و تجهیزات، آب مصرفی و وضعیت دفع بهداشتی فاضلاب ، از سردخانه کشتارگاه نیز بازدید و بر لزوم نگهداری گوشت دام به مدت 24 ساعت پس از ذبح در دمای یخچال جهت پیشگیری از بیماری CCHF تاکید به متولیان امر تاکید شده است .
در پایان نیز نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی مصرفی انجام و جهت آزمایشات لازم به آزمایشگاه آب شبکه بهداشت و درمان ارسال گردید.
نظر