• تاریخ انتشار : 1396/11/11 - 12:05
  • بازدید : 303
  • تعداد بازدید : 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

پلمپ یک واحد نانوایی بدلیل عدم رفع نواقص بهداشتی:

مورخ 10/11/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بازرسان بهداشت محیط یک واحد نانوایی را بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر پلمپ نمودند .

 

 

 

مورخ 10/11/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بازرسان بهداشت محیط یک واحد نانوایی را بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی، به دلیل  عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر پلمپ نمودند . طبق دستورالعمل فوق اماکنی که اخطاریه های بحرانی و غیر بحرانی دریافت نموده و نواقص بهداشتی خود را رفع ننموده اند یک اخطاریه 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی دریافت می نمایند ، طی این 48 ساعت همچنان  فرصت خواهند یافت نواقص بهداشتی خود را رفع کنند در غیر اینصورت واحد مربوطه  پلمپ می گردد و بعد از پلمپ ، پرونده تخلفات بهداشتی امکنه جهت اعمال قانون به مراجع قضایی ارجاع داده می شود.  

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 57683
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن