• تاریخ انتشار : 1399/01/20 - 11:45
  • بازدید : 264
  • تعداد بازدید : 42
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

نکات مهم تغذیه دوران نقاهت بیماری COVID - 19

در دوره بیماری ، اشتهای بیمار کاهش یافته و بدلیل عدم دریافت کافی مواد مغذی ، احتمال بروز سوتغذیه پروتئین انرژی و یا کمبود ریزمغذی ها افزایش می یابد

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 90475
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن