لیست اخبار صفحه :252
 طب کار چیست ؟
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

طب کار چیست ؟

طب کار شاخه ای تخصصی از طب است که به بررسی روابط موجود بین سلامت کارگر ، توانائی انجام کار ، شرایط کاری و محیط فیزیکی ، شیمیایی و اجتماعی محیط کار می‌پردازد

آموزش تغذیه سالم به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت دراولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فیروزکوه در سال 1397
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

آموزش تغذیه سالم به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت دراولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فیروزکوه در سال 1397

جلسه آموزش تغذیه سالم دردورز دوشنبه مورخ 27/01/1397 در اولین کارگروه سلامت وامنیت غذائی شهرستان در سال 97 برگزار گردید در این جلسه پی خجسته کارشناس تغذیه شبکه درخصوص هفته سلامت ونفش تغذیه در سلامت جامعه گفت: خداوند در قرآن می فرماید فالینظر الانسان علی طعامه " پس انسان باید به غذایش بنگرد" تمامی افراد باید به تغذیه سالم ورعایت اصول تغذیه ای نظر داشته و در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری "سال 97 سال حمایت از کالای ایرانی" جایگزینی غذاهای سنتی وایرانی به جای غذاهای اروپائی وفست فودها را از ضرورتهای مهم تغذیه ای جهت حفظ سلامت وتندرستی جامعه دانست. ایشان گفت یکی از راههای استعمار کشورها ناسالم نمودن تغذیه جمعیت آن کشور است.

برگزاری اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فیروزکوه در سال 1397
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

برگزاری اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فیروزکوه در سال 1397

اولین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذائی شهرستان در سال 1397 باحضورآقای علی اکبرکریمی(معاون سیاسی انتظامی فرماندارورئیس کارگروه)، دکتربنداد کرمانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان، واعضاء کارگروه درروز دو شنبه مورخ 27/01/1397 درسالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان شهرستان با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید برگزارشد.

برگزاری اولین جلسه آموزش بهورزان و مربیان در سال 1397
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

برگزاری اولین جلسه آموزش بهورزان و مربیان در سال 1397

در تاریخ 21/1/1397 جلسه بازآموزی بهورزان و مربیان بهورزی در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه برگزار گردید. و واحد های بهداشت خانواده ( تغذیه و شیرمادر) و پیشگیری از بیماریها و بهداشت محیط و سلامت روان تدریس نموده اند

پلمپ یک واحد نانوایی  بدلیل عدم رفع نواقص بهداشتی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

پلمپ یک واحد نانوایی بدلیل عدم رفع نواقص بهداشتی

مورخ 20/01/97 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بازرسان بهداشت محیط یک واحد نانوایی را بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر پلمپ نمودند .

عمليات ايمن سازي تكميلي فلج اطفال  1397
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

عمليات ايمن سازي تكميلي فلج اطفال 1397

اين برنامه شامل دو نوبت ايمنسازي خانه به خانه با واكسن خوراكي فلج اطفال به فاصله 6-4 هفته در نقاط پرخطر مي باشد كه طي آن به همة كودكان گروه هدف صفر تا 59 ماهه بدون توجه به سابقه ايمنسازي قبلي آنها ، مجدداً واكسن خوراكي فلج خورانده مي شود.

بازرسی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه از کارخانجات مواد غذایی – آرایشی و  بهداشتی پس از تعطیلات نوروزی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

بازرسی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه از کارخانجات مواد غذایی – آرایشی و بهداشتی پس از تعطیلات نوروزی

در تاریخ 19/1/97 کارشناسان نظارت بر مواد غذایی این شبکه از کارخانجات مواد غذایی – آرایشی و بهداشتی بازرسی به عمل آوردند.

بازرسی مشترک واحد نظارت برمواد غذایی و آرایشی بهداشتی و امور دارویی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

بازرسی مشترک واحد نظارت برمواد غذایی و آرایشی بهداشتی و امور دارویی

در تاریخ 6/1/97 کارشناس مسئول نظارت برمواد غذایی و آرایشی بهداشتی به همراه مسئول امور دارویی از داروخانه های سطح شهر بازرسی به عمل آوردند. در این بازرسی کارشناسان از فرآورده های دارویی- آرایشی و بهداشتی آماده به عرضه بازرسی بهداشتی به عمل آوردند.

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن