• تاریخ انتشار : 1398/12/06 - 08:29
  • بازدید : 341
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا

توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا

  • عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های تنفسی از جمله بیماری ویروس کرونا دارد . کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامین هایی مثل ویتامین Cو Aو Dو تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری ها را افزایش می دهد .
  • با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین Cمثل مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا ، میوه های حاوی ویتامین Cمثل پرتقال ، نارنگی ، لیموشیرین ، کیوی و سبزی های دارای ویتامین Cمثل انواع کلم ، گل کلم ، شلغم ، فلفل سبز و فلفل دلمه ،جعفری ، پیازچه ، شاهی ، گوجه فرنگی از منابع غذایی خوب ویتامین Cهستند .
  • بعنوان مثال مصرف روزانه یک عدد پرتقال یا 2 عدد نارنگی، ویتامین Cمورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند . هویج و کدو حلوایی و سبزی های سبز تیره مثل اسفناج ، برگ چغندر و برگ های تیره رنگ کاهو هم از منابع خوب ویتامین Aهستند .
  • بطور کلی به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری و  تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی ها       ( بجز سبزی های نشاسته ای  نظیر سیب زمینی،ذرت،نخود فرنگی) و حداقل 2 واحد میوه توصیه شود .

 

کودکان زیر 5 سال ، مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتنی مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند و لازم است برای پیشگیری نکات زیر را رعایت نمایید :

  • هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنید .
  • از هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود .
  • مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین Cهمراه با غذا توصیه می شود .
  • از مصرف سوسیس ، کالباس و سایر فست فود ها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود .
  • استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است .
  • کمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند . از منابع غذایی این دو ریز مغذی مثل حبوبات بعنوان جایگزین مناسب گوشت ، شیر و لبنیات و سبزی های برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود.
  • از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده ( مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو ، کباب هایی که مغز پخت نشده اند ) خودداری شود .
  • از خوردن غذا و مایعات در مکان هایی که از نظر بهداشتی مورد اطمینان نیستند خودداری شود .
  • در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید .
  • از جوانه ها گندم ، ماش که حاوی ویتامین Cهستند در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید .
  • از میوه های حاوی آنتی اکسیدان فصل مثل انار ، پرتقال های تو سرخ ، گریپ فروت و ... استفاده کنید .

* به خاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذی ها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها از جمله ویروس کرونا دارد .*                                                         

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی,اخبر مهم
  • کد خبر : 89094
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن