تشدید نظارت های بهداشتی در دهه اول محرم سال 1403
همزمان با شروع ماه محرم و برگزاری مراسم عزاداری آقا ابا عبدالحسین (ع)، بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه و بهورزان خانه ها بهداشت روستایی طبق برنامه ریزی های انجام شده، نظارت و بازرسی بر مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس اعم از مساجد، هیئت ها، تکایا، موکب ها، ایستگاههای صلواتی، رستورانها، قنادی ها، فروشگاههای زنجیره ای، نانوایی ها، و ....... را تشدید نمودند. طیدهه اول محرم 93 مورد بازرسی از محل های برگزاری مراسم عزاداری در سطح شهر و روستا انجام شده و 6 مورد اخطاریه بهداشتی صادر گردید. همچنین مقدار 20 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد کشف و ضبط گردید. کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان در طول اجرای این طرح ضمن سنجش بیش از 260 مورد کلر باقیمانده آب، 17 مورد نمونه برداری از آب شرب مصرفی انجام دادند و تعداد 37 مورد سنجش بهداشت مواد غذایی و سطوح با استفاده از تجهیزات پرتابل صورت گرفت.
برنامه مهندسی بهداشت محیط در ایام محرم با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و عزاداران حسینی از طریق نظارت بر ایمنی مواد غذایی، ایمنی آب، دفع فاضلاب و پسماند، بهداشت فردی و عمومی، کنترل مصرف دخانیات و کنترل حشرات و ناقلین بیماری، در ساعات اداری و غیر اداری صورت گرفت.