• تاریخ انتشار : 1401/07/23 - 10:36
  • بازدید : 64
  • تعداد بازدید : 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

تشدید نظارت های بهداشتی از اماکن فروش ظروف یکبار مصرف در قالب گشت مشترک

در تاریخ 20/07/1401 طی گشت مشترکی با حضور کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه و نمایندگان ادارات تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت و اتا قاصناف از فروشگاههای عرضه ظروف یکبار مصرف بازدید بعمل آمد . امروزه با توجه به استفاده میزان قابل توجهی از ظروف یکبار مصرف توسط جامعه، به منظور حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه و محیط زیست بازرسی از عمده فروشی ها و خرده فروشی های ظروف یکبار مصرف جهت جلوگیری از فروش ظروف و لیوان های یکبار مصرف فاقد پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو و غیر مجاز صورت گرفت. استفاده از هر گونه ظروف و لیوان های یکبار مصرف پلی استایرنی (پلاستیکی نازک و شفاف) برای غذا و نوشیدنی گرم مناسب نبوده و این ظروف برای غذای پخته نشده از جمله میوه و سبزیجات و نوشیدنی سرد و خنک مناسب می باشند. ظروف و لیوان های پلی پروپیلن و پلیمرهای گیاهی با اولویت ظروف یکبارمصرف گیاهی برای نگهداری و توزیع غذا و نوشیدنی گرم و ظروف آلومینیومی مناسب می باشند. ظروف یکبار مصرف گیاهی با توجه به اینکه حداقل ٧٠ درصد دارای پلیمر بر پایه نشاسته داشته علاوه بر اینکه از سلامت بهتری برخوردار می باشد خطر زیست محیطی آن حداقل بوده و نسبت به سایر ظروف یکبار مصرف از نظر زیست محیطی مناسب تر می باشد

در تاریخ 20/07/1401 طی گشت مشترکی با حضور کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه و نمایندگان ادارات تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت و اتا قاصناف از فروشگاههای  عرضه ظروف یکبار مصرف  بازدید بعمل آمد .امروزه با توجه به استفاده میزان قابل توجهی از ظروف یکبار مصرف توسط جامعه،  به منظور حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه و محیط زیست بازرسی از عمده فروشی ها و خرده فروشی های ظروف یکبار مصرف جهت جلوگیری از فروش ظروف و لیوان های یکبار مصرف فاقد پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو و غیر مجاز صورت گرفت.

استفاده از هر گونه ظروف و لیوان های یکبار مصرف پلی استایرنی (پلاستیکی نازک و شفاف) برای غذا و نوشیدنی گرم مناسب نبوده و این ظروف برای غذای پخته نشده از جمله میوه و سبزیجات و نوشیدنی سرد و خنک مناسب می باشند. ظروف و لیوان های پلی پروپیلن و پلیمرهای گیاهی با اولویت ظروف یکبارمصرف گیاهی برای نگهداری و توزیع غذا و نوشیدنی گرم و ظروف آلومینیومی مناسب می باشند.

ظروف یکبار مصرف گیاهی با توجه به اینکه حداقل ٧٠ درصد دارای پلیمر بر پایه نشاسته داشته علاوه بر اینکه از سلامت بهتری برخوردار می باشد خطر زیست محیطی آن حداقل بوده و نسبت به سایر ظروف یکبار مصرف از نظر زیست محیطی مناسب تر می باشد.

 

  • گروه خبری : آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 121584
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن