روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
تشدید نظارتهای بهداشتی بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه در برنامه سلامت نوروزی 20 اسفند 97 لغایت 16 فروردین
هر ساله با توجه به اهمیت کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از اپیدمی بیماری های واگیر دار منتقله از عوامل مذکور به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیر با کنترل نمک و روغن با هدف نهایی ارتقای سطح سلامت جامعه، برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی در سراسر کشور به اجرا در می آید .
هر ساله با توجه به اهمیت کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از اپیدمی بیماری های واگیر دار منتقله از عوامل مذکور به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیر با کنترل نمک و روغن با هدف نهایی ارتقای سطح سلامت جامعه، برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی در سراسر کشور به اجرا در می آید .
این برنامه با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و بین راهی و نظارت بر سامانه های آبرسانی، از 20 اسفند ماه سال 97 لغایت 20 فروردین ماه سال 98با حضور فعال بازرسين بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح از 8 صبح تا 8 شب در ساعت های اداری و غير اداری و روزهای تعطیل در سراسر کشور اجرا میگردد.
در همین راستا کارشناسان بهداشت محیط فیروزکوه نیز بر اساس دستورالعمل واصله و با در نظر گرفتن موقعیت استراتژیکی شهرستان فیروزکوه و قرار گرفتن در مسیر تهران –شمال که هرساله با نزدیک شدن به ایام تعطیلات نوروزی مسافران زیادی از این مسیر تردد می نمایند با حساسیت بیشتری نظارت می نمایند.
به گزارش دکتر بنداد کرمانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه: از ابتدای شروع طرح برنامه سلامت نوروزی تا 16 فروردین ماه 502 مورد بازرسی بهداشتی از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس ، اماکن عمومی و مراکز بین راهی توسط بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه انجام گرفت که این نظارت ها منجر به صدور 55 مورد اخطاریه بهداشتی، کشف و معدوم سازی 484 کیلوگرم مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی گردید.
دکتر کرمانی افزود بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه با استفاده از تجهزات پرتابل تا کنون 741مورد سنجش انجام دادند که از این تعداد 190 مورد نتیجه سنجش نامطلوب و مغایر استانداردهای بهداشتی بوده است . همچنین وی افزود با توجه به اهمیت سلامت آب آشامیدنی طی برنامه ریزی انجام شده 62 بازدید از سامانه های آبرسانی شهری و روستایی بعمل آمده و بازرسان بهداشت محیط با انجام 892 مورد کلرسنجی و 87 مورد نمونه برداری سلامت آب مصرفی را بررسی نمودند .
دکتر کرمانی در پایان گفت بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه از ابتدای شروع طرح نوروزی تا کنون به 12 مورد شکایت واصله از سامانه 190 و شکایت مردمی رسیدگی نمودند و شهروندان و مسافران می توانند با مشاهده تخلفات بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با شماره تلفت 190سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت تماس گرفته و شکایت بهداشتی خود را مرح کنند تا در اسرع وقت توسط بازرسان بهداشت محیط به ان ها رسیدگی شود .
نظر