روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری جشنواره غذای سالم در هفته سلامت
درتاریخ 5/2/97 جشنواره غذا به مناسبت هفته سلامت در ستاد مرکز بهداشت با حضورکارکنان شبکه بهداشت فیروزکوه با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم برگزار گردید.
درتاریخ 5/2/97 جشنواره غذا به مناسبت هفته سلامت در ستاد مرکز بهداشت با حضورکارکنان شبکه بهداشت فیروزکوه با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم برگزار گردید.لازم به ذکر است سالم ترین غذاها بر اساس ارزش مواد غذایی،رعایت اصول بهداشتی،خلاقیت،طعم وتزئین غذا توسط کارشناس تغذیه مورد ارزیابی قرار گرفت ودرپایان نیزبه نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود اهداگردید.
توصیه های مهم تغذیه ای برای سالم زیستن
1-برای کامل کردن پروتئین گروه نان وغلات بهتر است آنها را به صورت مخلوط با حبوبات مصرف کنید مانند عدس پلو ،لوبیا پلو ،عدسی با نان
2-انواع غلات بوداده مثل برنجک ،گندم برشته،ذرت بوداده تنقلات با ارزشی هستند وبه عنوان میان وعده توصیه می شوند
3-آب میوه های طبیعی بخورید واز خوردن آب میوه های صنعتی پرهیز کنید زیرا یک لیوان آب میوه صنعتی دارای 10قاشق چایخوری شکر است وبعضی از آنها به وسیله آب رقیق شده اند
4- از شیر ولبنیات کم چرب استفاده کنید
5- ماهی ها منبع خوب امگا3هستند حداقل هفته ای دو مرتبه استفاده کنید
6- روغن جامد را بطور کلی از غذای خود حذف کنید
7- با مصرف سبزی ها همراه وعده های غذایی الگوی خوبی برای کودکان باشید.
سایت بهبود تغذیه جامعه