• تاریخ انتشار : 1395/02/06 - 08:53
  • بازدید : 241
  • تعداد بازدید : 17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

برگزاری کلاس آموزشی برای رابطین بهداشتی توسط واحد غذاو دارو

در روز یکشنبه 5/2/95 واحد غذاو دارو اقدام به برگزاری کلاس آموزشی برای رابطین بهداشتی نمود.در این کلاس سراج کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی و آرایشی-بهداشتی در خصوص جدول نشانگرهای رنگی که بر روی محصولات غذایی نصب می گرددآموزشهای لازم را دادند.

در روز یکشنبه 5/2/95 واحد غذاو دارو اقدام به برگزاری کلاس آموزشی برای رابطین بهداشتی نمود.در این کلاس سراج کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی و آرایشی-بهداشتی در خصوص جدول نشانگرهای رنگی که بر روی محصولات غذایی نصب می گرددآموزشهای لازم را دادند .سراج افزود :هدف از نشانگرهای رنگی کمک به مصرف کننده به منظور شناسایی ویزگی های تغذیه ایی محصول است تا باتوجه به شرایط جسمی ونیازهای شخصی، انتخاب آگاهانه داشته باشد.

همچنین دکتر حبیبی کارشناس مسئول امور دارویی به معرفی انواع دیابت وداروهای کنترل کننده قند خون پرداختند و درخصوص شرایط نگهداری انسولین ونحوه صحیح تزریق انسولین در بیماران دیابتی آموزشهای لازم را دادند.

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 30910
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن