روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری اولین کمیته ید سال 95 در مرکز بهداشت فیروزکوه
در تاریخ 31/3/95 اولین کمیته ید سال 95 با حضور اعضا خانم روان بخش مسئول محترم امورعمومی و کارشناس مسئولان واحدها برگزار گردید

اولین کمیته ید سال 95 با حضور اعضا خانم روان بخش مسئول محترم امورعمومی و کارشناس مسئولان واحدها برگزار گردید ، در این کمیته مصوبات جلسه قبلی بررسی شد و راهکارهایی ارائه گردید ، در این کمیته موارد جدیدی مصوب گردید.
گفتنی است نمک یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد خوراک در بدن، جابه جایی پیامهای عصبی و کارکرد درست ماهیچه ها است. اما ثابت شده است که خوردن زیاد نمک موجبافزایش فشارخونمیشود، به ویژه در افرادی که پیشینه خانوادگی فشار خون بالا دارند. افزایش فشار خون نیز خطر سکته مغزی و حمله قلبی را افزایش میدهد.
برای حفظ ید در نمک یددار، باید نمک را در مدت کمتر از یک سال مصرف کرد، آن را دور از نور و رطوبت، و در ظرفهای در بسته ، پلاستیکی، چوبی، سفالی و یا شیشهای تیره نگهداری کرد. همچنین هنگام پخت غذا، بهتر است نمک در انتهای پخت اضافه شود تا ید آن تا حد امکان حفظ شود