• تاریخ انتشار : 1399/02/27 - 11:55
  • بازدید : 137
  • تعداد بازدید : 33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

گشت مشترک

با عنایت به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و در راستای بررسی ابلاغ اجرای گام دوم بیماری کووید 19در طرح فاصله گذاری اجتمایی و از آنجا که ساعت کار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مابین زمان افطار و سحری تشدید پیدا می کند

با عنایت به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و در راستای بررسی ابلاغ اجرای گام دوم بیماری کووید 19در طرح فاصله گذاری اجتمایی و  از آنجا که ساعت کار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مابین زمان افطار و سحری تشدید پیدا می کند، در شامگاه روز یکشنبه 21/02/99 بازرسین بهداشت محیط شبکه فیروزکوه در گشت مشترکی با حضور  نمایندگان فرمانداری شهرستان ، تعزیرات حکومتی ، اماکن و اداره صنعت، معدن و تجارت اقدام به  بازدید از 6 واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس در سطح شهر نموده و در این خصوص  کنترل و نظارت های بهداشتی  لازم را اعمال نمودند .

با تشدید بازرسی ها تا ساعت یک بامداد  تعداد 50 قلم  مواد غذایی مانده و فاسد از چرخه مصرف خارج گردید .همچنین مقدار 60 کیلوگرم مواد غذایی جهت تعیین وضعیت بهداشتی به صورت امانت در نزد متصدی توقیف گردید .

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 92097
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن