روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
گشت مشترک
با عنایت به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و در راستای بررسی ابلاغ اجرای گام دوم بیماری کووید 19در طرح فاصله گذاری اجتمایی و از آنجا که ساعت کار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مابین زمان افطار و سحری تشدید پیدا می کند
با عنایت به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و در راستای بررسی ابلاغ اجرای گام دوم بیماری کووید 19در طرح فاصله گذاری اجتمایی و از آنجا که ساعت کار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مابین زمان افطار و سحری تشدید پیدا می کند، در شامگاه روز یکشنبه 21/02/99 بازرسین بهداشت محیط شبکه فیروزکوه در گشت مشترکی با حضور نمایندگان فرمانداری شهرستان ، تعزیرات حکومتی ، اماکن و اداره صنعت، معدن و تجارت اقدام به بازدید از 6 واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس در سطح شهر نموده و در این خصوص کنترل و نظارت های بهداشتی لازم را اعمال نمودند .
با تشدید بازرسی ها تا ساعت یک بامداد تعداد 50 قلم مواد غذایی مانده و فاسد از چرخه مصرف خارج گردید .همچنین مقدار 60 کیلوگرم مواد غذایی جهت تعیین وضعیت بهداشتی به صورت امانت در نزد متصدی توقیف گردید .