روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
عملکرد بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه در تشدید نظارت های بهداشتی به مناسبت ماه مبارک رمضان
تشدید نظارتهای بهداشت محیط در ماه رمضان با الویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس مانند مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه ، آش و حلیم فروشیها ، قنادیها و ... با هدف حفظ و ارتقاءی سطح سلامت جامعه و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی انجام گردید . در همین راستا اقدامات ذیل توسط بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه انجام گرفت .
تشدید نظارتهای بهداشت محیط در ماه رمضان با الویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس مانند مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه ، آش و حلیم فروشیها ، قنادیها و ... با هدف حفظ و ارتقاءی سطح سلامت جامعه و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی انجام گردید . در همین راستا اقدامات ذیل توسط بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه انجام گرفت .
- تعداد موارد بازديد شده مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، عمومی و اماکن بین راهی 497
2- تعداد موارد اخطار نواقص بحرانی و غیر بحرانی 21
3- تعداد كارت بهداشت صادر شده 142
4- نمونه برداري از موادغذايي سنتی 12
5- تعداد موارد نمونه برداری آب آشامیدنی 40
6- تعداد کلرسنجی از آب آشامیدنی 1107
7- کیلو گرم/ لیتر مواد غذایی فاسد، کشف و معدومی 3995
8- استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی 678